LIVERPOOL SKAL VÆRE MED I EFL TROPHY FOR FØRSTE GANG ?>


  • FLERE STATISTIKKER


LIVERPOOL SKAL VÆRE MED I EFL TROPHY FOR FØRSTE GANG


I går blev det bekræftet, at Liverpool for første gang i deres histore kommer til at deltage i EFL Trophy, efter at være blevet inviteret til turneringen af the Football League. Turneringen bliver afholdt for 64 hold, hvoraf 48 af dem kommer fra League One og League Two, mens de resterende 16 hold består af ungdomsakademier fra kategori et i engelsk fodbold, som er blevet inviteret til turneringen.

En turnering som Liverpools akademi nu kommer til at blive en del af. I stedet for det normale U23-hold, vil det dog blive en U21-udgave der kommer til at spille med i turneringen, og det forventes altså, at det kommer til at blive en blanding U23- og U18-spillere der udgør truppen. Det vil dog stadig være U23-træner Neil Critchley der kommer til at stå i spidsen for holdet.

Deltagelsen i turneringen bliver betragtet som et forsøg på at høste den store talentmasse Liverpool har på deres akademi, og derved skabe en større overgang fra U18-holdet til U23-holdet, samtidig med, at de unge talenter kommer til at spille på et mere kompetetivt niveau.

At det bliver et U21-hold der kommer til at spille i turneringen betyder, at spillere som Ki-Jana Hoever, Curtis Jones og Rhian Brewster alle vil kunne deltage i turneringen. Det kan også have indflydelse på mulige transfers, da nogle af de unge spillere der muligvis så ud til at skulle udlejes, nu får muligheden for at prøve kræfter mod seniorspillere i denne turnering, fremfor udlån. 
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned