MANÉ: JEG VIL KNOKLE FOR AT BLIVE BEDRE I NÆSTE SÆSON ?>










  • FLERE STATISTIKKER


MANÉ: JEG VIL KNOKLE FOR AT BLIVE BEDRE I NÆSTE SÆSON






Sadio Mané føler sig sikker på, at han kan bygge på endnu en flot sæson i den røde trøje og tage endnu et skridt i sin udvikling under Jürgen Klopp. Senegaleseren er tilfreds med sin udvikling indtil nu, men vil arbejde endnu hårdere for at bygge på herfra, siger han.

 

Mané nettede hele 26 gange i alle turneringer i 2018/19, hvilket er hans højeste antal siden skiftet fra Southampton i sommeren 2016. 

 

"For at være ærlig, så synes jeg at jeg har forbedret mine afslutninger en hel del", siger Mané til Liverpoolfc.com. "Det er positivt at jeg har forbedret mig for hver sæson der er gået og nu vil jeg arbejde endnu hårdere for at tage næste skridt." 

 

Mané fremhæver desuden supporterne for deres rolle i en fantastisk sæson: "De spillede en stor rolle undervejs. Der var svære kampe på hjemmebane, hvor de altid var der. Bliv endelig ved, fordi vi har brug for jer! Det er meget vigtigt. De er med til at gøre denne her klub speciel. Nogen gange kan man have dårlige dage og hvis fansene kan løfte en og give motivation, så er det udelukkende positivt."

 

"Vi har et rigtig, rigtig godt hold. Fremtiden kan blive spændende, ingen tvivl om det. Vi vil gøre alt for at skabe noget specielt", slutter Mané med at sige. 








Kunne du lide denne artikel?




Seneste nyheder















Bliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned