HVAD GØR KLOPP PÅ TRANSFERMARKEDET? HER ER VORES 4 BUD ?>


  • FLERE STATISTIKKER


HVAD GØR KLOPP PÅ TRANSFERMARKEDET? HER ER VORES 4 BUD


Utålmodigheden breder sig en smule i Liverpools fanbase, hvor en del fans undrer sig over de manglende indkøb. Og hvem kan fortænke dem i at tænke sådan, når den 6. European Cup langt henad vejen blev sikret på baggrund af Klopp og Edwards’ suveræne ageren, på et mere og mere oppustet transfermarked sidste sommer? 

Ræsonnement blandt flere lyder, at der skal bygges på i bredden, så Liverpool igen kan være med til allersidste i mesterskabskampen, men hvordan ender det? 

Vi har her ridset fire scenarier op for hvordan vinduet kan komme til at forløbe. 
 

Scenarie A:

Jürgen Klopp satser på grundstammen og nøjes med tilgangene af Sepp van den Berg og Harvey Elliott. Det vigtigste for ham har været at fastholde de profiler der netop har vundet klubbens 6. European Cup. Derudover ser han tilbagekomsten af Oxlade-Chamberlain som en forstærkning i sig selv, mens planen er at Rhian Brewster overtager Sturridge’ plads i den offensive kø.
 

Scenarie B:

Jürgen Klopp venter på at alle slutrunder er færdigspillede før han præsenterer sine handler. Denne sommer har stået på Copa América, African Cup of Nations og U21-EM. Sidste sommer, hvor der som bekendt blev spillet VM, hentede han Xherdan Shaqiri d. 13. juli, Alisson Becker d. 19. juli, mens Naby Keïta og Fabinho allerede var klappet af længe forinden.

Klopp henter 1-2 profiler som vi endnu ikke kender navnene på. Liverpool er ikke længere den klub der åbenlyst fægter med armene i transfervinduerne, men holder handlerne hemmelige indtil sidste øjeblik. Vinduet har dermed været helt klappet og klart fra det blev åbnet.
 

Scenarie C: 

Jürgen Klopp kan som udgangspunkt nøjes med de to unge tilgange, men afventer snebolden før han agerer på markedet. Han har Michael Edwards siddende klar til at rykke, hvis PSG, Barcelona, Real Madrid og lignende for alvor sætter gang i vinduet. Det handler om at smede, hvis jernet bliver varmt.
 

Scenarie D:

Klopp har 2-3 positioner, der skal forstærkes i bredden, i kikkerten, men byder den rigtige mulighed sig ikke, så lader han hellere være med at handle i et overophedet marked og finder løsninger i den nuværende trup. 


 

Få det hele med
Vi følger Liverpools transfermarked helt tæt i vores Transfer Centre.
Her kan du blive opdateret på de seneste rygter og handler døgnet rundt. 
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned