OFFICIELT: DIVOCK ORIGI FORLÆNGER MED LIVERPOOL ?>


  • FLERE STATISTIKKER


OFFICIELT: DIVOCK ORIGI FORLÆNGER MED LIVERPOOL


Så blev adskillige dages spekulationer og rygter endelig bekræftet. Divock Origi har netop underskrevet en ny langvarig kontrakt med Liverpool. Dermed kan Liverpool-fans over hele verden fortsat se kultangriberen fra Belgien i aktion mange år fremover.

Origi udtrykker sin store begejstring i den pressemeddelelse som Liverpool har udsendt:

"Jeg er meget glad for at kunne underskrive denne kontrakt. Den giver mig et boost. Jeg er meget glad" siger han til klubbens hjemmeside

“Jeg har altid følt mig komfortabel her. Jeg har taget skridt i løbet af min karriere. Jeg vil lige frem sige, at jeg blev en mand i denne klub. Jeg skrev under første gang, da jeg var 19 år." 

Om kontraktforhandlingerne siger Origi følgende:

"Da vi skulle træffe beslutningen ville jeg først tale med klubben og derefter mit bagland, men jeg havde altid en følelse af at jeg ville blive og forlænge min kontrakt“ 

“Det er en fantastisk klub og vi har en god gruppe her. Staben er fantastisk. Selv det at komme til Melwood. De mennesker der arbejder her. Du kan mærke at det er noget specielt der foregår."

Origi er også meget optimistisk omkring sin fremtid i klubben og den trup han er en del af:

“Vi er stadig så unge, så der er en masse potentiale i denne her gruppe af spillere. Jeg har det bare sjovt til træning og i kamp. Det er alt sammen vigtige faktorer når man er en fodboldspiller" 

“Jeg vil fortsætte med at udvikle mig og forsøge at få det maksimale ud af mit potentiale og det talent jeg har, hver eneste dag. Jeg tror de næste år bliver specielle, de bedste år måske, og jeg vil forsøge at få alt hvad jeg kan ud af dem."
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned