ORIGI: MADRID VAR BARE BEGYNDELSEN ?>


  • FLERE STATISTIKKER


ORIGI: MADRID VAR BARE BEGYNDELSEN


I fredagens flotte 4-1-sejr over Norwich kunne Divock Origi fortsætte med at lægge til den i forvejen forrygende kultdyrkelse der har omkredset ham i over et halvt år. Belgieren stangede et fejende flot indlæg fra Trent Alexander-Arnold i kassen og sørgede dermed for at Liverpool gik til pause foran med 4-0. 

Origi der fik lov til at starte inde i premieren medvirker i et interview med James Pearce på dennes nye arbejdsplads, The Athletic ($). Her fortæller han blandt andet om hvordan han har det med at spille i klubben og om hvordan  kontraktforlængelsen var en logisk beslutning.

“At være en del af en klub som Liverpool er noget man skal være stolt af og noget som jeg altid har ønsket. Jeg har altid set mig selv spille for et stort hold i Premier League og være en vigtigt brik.

“Efter min karriere vil jeg kunne læne mig tilbage og nyde hvad jeg har opnået, men lige nu handler det mere om at performe mere og mere. 

Når snakken falder på sine skader og de udfordringer han har været igennem er han meget ærlig:

"Når du får en grim skade mister du noget eksplosivitet og skarphed. Da jeg kom tilbage efter en sæson ude havde vi et rigtigt godt hold og vi havde ikke europæiske kampe, så der var rift om pladserne og de var sværere at få. (...) Jeg er taknemmelig for at jeg spiller på det her niveau. En masse af mine venner fra dengang jeg var ung klarede den ikke. I livet bliver du nødt til at sætte tingene i perspektiv. Der er mange værre ting end folk der kritiserer dig og siger at du spiller dårligt.

“Kontraktforlængelsen var en logisk og god beslutning. Klubben har altid vist mig tillid. (..) Det her er en ung og talentfuld gruppe spillere og det føles som om at Madrid bare var begyndelsen. Vi er sultne efter mere. Jeg så den sult det sekund jeg vendte tilbage i juli. Det der gør dette hold så specielt er at vi kombinerer fornøjelse med hårdt arbejde. Vi nyder hinandens selskab."

 

Ovenstående oversættelse er et uddrag af den betalingsartikel der ligger tilgængelig på The Athletic. Vi har en redaktionel politik om at vi ikke bringer hele artikler, derfor skal der i stedet lyde en opfordring til at man følger linket længere oppe for at få adgang til hele artiklen. Du kan spare 50 procent på dit abonnement ved at bruge 'Pearce50off' når du betaler.
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned