Extra: LOCAL LADS: FIRE ÅRTIER MED FANS PÅ BANEN ?>


  • FLERE STATISTIKKER


EXTRA: LOCAL LADS: FIRE ÅRTIER MED FANS PÅ BANEN

Der er - og har altid været – noget helt specielt for fans af fodboldklubber verden over, når det en gang imellem lykkes en ung, lokal knægt at tage springet fra akademiet og ind på førsteholdet.

Disse lokale, unge mænd er næsten altid den type fodboldspiller, der spiller med hjertet ude på tøjet. Dem, som først og fremmest spiller for logoet på brystet frem for navnet på ryggen.

Dem, der slår sit navn fast i fansnes hukommelse, fordi de vil det lige dét mere end alle de andre. Og fordi det netop af den grund er dem, man på tribunerne allerbedst kan identificere sig med.

Sådan forholder dig sig også – og ikke mindst - i Liverpool FC, der heldigvis har en lang og smuk historik for at få unge spillere hele vejen op igennem systemet, der til sidst ender med et decideret gennembrud. I denne artikel vil jeg gå i dybden med fire local lads, der har præsenteret Liverpool FC i fire forskellige perioder.

Fra Robbie Fowler, Steve McManaman og Spice Boys-generationen i 90’erne, der godt kunne lide at drikke en øl eller ti i weekenden. Over Gerrard og Carraghers indtog på førsteholdet i 00’erne med deres iver og professionalisme.

Begge førnævnte spillere var forbilleder for Jon Flanagan i 10’erne og uden tvivl også senere hen Trent Alexander-Arnold, der nu er på vej til at lede Liverpool FC ind i 2020’erne på en bedre kurs, end vi længe har set.

Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned