FOWLER OM SALAH: 'HVAD FANDEN VIL FOLK HAVE?' ?>


  • FLERE STATISTIKKER


FOWLER OM SALAH: 'HVAD FANDEN VIL FOLK HAVE?'


Robbie Fowler er ikke bleg for at give sin mening til kende. Og endnu engang skuffer Liverpool-ikonet ikke i sin blog for Mirror. Her langer i allerhøjeste grad ud efter alle de personer der taler 'nonsens' og som ikke har fattet en disse af hvad Salah kan og leverer for Liverpool.

Læn dig tilbage og nyd disse uddrag:

“Jeg har ærlig talt aldrig hørt så meget nonsens, som den der omhandlede 'uroen' mellem Sadio Mané og Mohamed Salah. Alle dem der kommenterer og taler nonsens om at han skulle være 'grådig' eller ødelægge holdånden. Har de nogensinde set fodbold før?"

“For du kan ikke være en topklasse målscorer uden komplet tro på at du vil score. Det er det målscorere gør. De træner for det. Hele ugen på træningsbanen går med at praktisere, visualisere og arbejde med at finde ud af at score fra hvilken som helst position. Og de bedste tro altid på at de kan score. (...) Jeg ser på Salahs statistik og det fortæller mig at han kommer til at fortsætte med det."

“Du scorer ikke så mange mål uden at være det folk kalder 'selvisk'. Men hvad fanden vil folk have? Vil de have ham til at være målscorer eller vil de have ham til at være en der altid søger at aflevere bolden? Du kan ikke rigtig få begge dele."

“Og det andet nonsens jeg har hørt er folk der siger, at han ikke afleverer fordi han er jaloux og ikke vil have Mané til at score. Hvis nogen kan finde tid til at tænke: "Åh. Jeg afleverer i hvert fald ikke til ham, for han har scoret flere mål end mig", så er det de bedste der nogensinde har spillet." 

"Ja, Salah kan være selvisk når han ser målet, men for mig er det det der gør ham til en fremragende målscorer. Og det er ikke fordi at han ikke skaber chancer for andre. Det ved Mané, og det han gjorde var bare frustration over at blive taget ud." 
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned