PEARCE: KLUBBEN ER I TIDLIG DIALOG MED MILNER OM FORLÆNGELSE ?>


  • FLERE STATISTIKKER


PEARCE: KLUBBEN ER I TIDLIG DIALOG MED MILNER OM FORLÆNGELSE


I et halvt årti har James Milner været en del af Liverpool Football Club - på godt og ondt. Hans imponerende fysiske form sammenholdt med hans vigtige roller som både viceanfører og backup på adskillige positioner har gjort at han stadig er en vigtig brik i Jürgen Klopps trup. Spekulationerne vedrørende en forlængelse har længe ulmet, men nu lader det til at der sker noget.

Det skriver James Pearce for The Athletic.

Ifølge Pearce har klubben og Milners lejr haft de indledende samtaler vedrørende en ny aftale, selvom det stadig er på et meget tidligt stadie. Udviklingen er dog interessant efter en sommer, hvor Milner igen vandt den fysiske test suverænt foran sine holdkammerater, men samtidig fortalte at han og hans lejr manglede at høre noget fra klubben vedrørende en ny aftale.

Det spekuleres dog i om Milner lander en aftale med fokus på at han skal tilknyttes udenfor banen, når karrieren slutter. Milner fylder 34 i starten af det nye år, hvorfor det ikke er helt utænkeligt at han snart overvejer at stille støvlerne på hylden. Lige nu og her håbes det at han lander en aftale med klubben, da hans kontrakt udløber til næste sommer, med mulighed for at skrifve med en ikke-engelsk klub i januar.
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned