ALVORLIG SAG UNDER OPSEJLING: LIVERPOOL SUSPENDERER SPONSOR ?>


  • FLERE STATISTIKKER


ALVORLIG SAG UNDER OPSEJLING: LIVERPOOL SUSPENDERER SPONSOR


I sommer kunne Liverpool stolt præsentere sin nye bettingpartner 1XBET, men knap to måneder efter offentliggørelsen af samarbejdet har klubben valgt at suspendere sponsoratet, da 1XBET er under anklage for ulovlig reklame. Liverpool er den tredje klub der enten har suspenderet eller opsagt samarbejdet med firmaet.

Det erfarer Liverpool Echo.

1XBET har fået suspenderet sin licens i det britiske efter at flere reklamer har været placeret på hjemmesider, der viser ulovlige Premier League-streams af kampene. Liverpool har suspenderet samarbejdet, mens man afventer en fuld undersøgelse af anklagerne.

Firmaet 1XBET har angiveligt også tilladt spil på hanekampe og børnesport. Det medførte blandt andet en suspendering tidligere på året. 

1XBET har selv igangsat en undersøgelse og påstår at man har været komplet uvidende om reklamerne på de ulovlige sider.

Worst case scenario: Liverpool Football Club risikerer bøde

Sagen er dog ikke kun alvorlig for 1XBET. Også Liverpool kan risikere at få fingrene i klemme, hvis det viser sig at man har kendt til ulovlighederne. Ifølge Echo er det dog et worst case scenario, hvilket dog er alvorligt nok. 

Som konsekvens af sagen har Liverpool fjernet alle billeder og reklamer fra og om 1XBET på sin hjemmeside, mens firmaet ikke længere figurerer under sponsorlisten.

Foruden Liverpool har også Tottenham og Chelsea taget konsekvenserne som følge af 1XBET's ulovligheder. Mens Chelsea har suspenderet samarbejdet med firmaet har Tottenham helt opsagt det.

1XBET overtog pladsen som klubbens bettingpartner efter BetVictor.
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned