KLOPP: ALISSON GØR STORE FREMSKRIDT ?>


  • FLERE STATISTIKKER


KLOPP: ALISSON GØR STORE FREMSKRIDT


Jürgen Klopp har afholdt sit pressemøde forud for Premier League-opgøret mod Chelsea på søndag d. 22. september. Her var han inde på tirsdagens kamp mod Napoli, Adrians form og meget mere. Vi har samlet højdepunkterne til dig i et overblik herunder, hvor der er flere gode bidder.

 

Om kampen mod Napoli
"Hvad angår indsatsen, så jo længere jeg har tænkt på kampen, så var det ikke en kamp du normalt taber. Jeg var virkelig glad for en hel del af spillet"  

 

Om Adrian og samarbejdet med bagkæden
"De kender hinanden meget bedre nu. Jeg håber at det forbliver sådan og at de fortsætter med at have den forbindelse. Han har gjort det helt forrygende godt."

 

Om manglende sejre på udebane mod Top 6-modstandere de senere år (1 ud af 12)
"Det kunne jo være fordi at modstanderne var gode. Det er en grund. Der er andre måder at vinde en udekamp på, dem skal vi finde. Vi tager til Chelsea for at få et resultat. Du kan ikke garantere at du vinder. Vi har et arbejde vi skal ha' klaret. Vi forbereder os til søndagens kamp og tænker ikke på de kampe vi har tabt gennem tiden."

 

Om bekymringen over at få Virgil van Dijk skadet
"Den er der ikke endnu. Det er grunden til at vi har fire centrebacks. Det er ikke let for den fjerde centerback lige nu, men ting kan ændre sig. Du kan ikke tænke over en skade før den opstår. Du har brug for held. Vi har fire verdensklasse centerbacks."

 

Om Naby Keita 
"Han er tilbage i træning"

 

Om status på Alisson og Divock Origi
"Alisson gør store fremskridt, men træner ikke med holdet endnu. Han har en rigtig session i dag med John Achterberg"

"Origi bliver ikke klar mod Chelsea, men han bliver tilset dag for dag. Den medicinske stab vil holde mig underrettet."

 

Om Fabinho
"Han spiller som han gjorde i Monaco, men han havde brug for tid til at spille sig ind. Det øjeblik det skete har han spillet med kvalitet. Han er en meget klog spiller og er dygtig indenfor alle defensive aspekter." 
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned