FABINHO: VI SKAL GØRE NOGET EKSTRA FOR AT VINDE MESTERSKABET ?>


  • FLERE STATISTIKKER


FABINHO: VI SKAL GØRE NOGET EKSTRA FOR AT VINDE MESTERSKABET


Fabinho har været en af de helt store spillemæssige oplevelser i starten af sæsonen. Han har været dominerende på sin position og har bidraget med flere vigtige tacklinger, afleveringer og sågar en assist. I den seneste udgave af Liverpool FC Magazine - ikke at forveksle med kampprogrammerne - taler han om sin rolle.

“Vi er et stærkt hold, men alle vores rivaler er også stærke. Det beviser, at hvis vi gerne vil være mestre, så skal vi gøre noget ekstra. Det er ikke nok at slå rekorden. Nogle gange skal der endnu mere til." 

“Vi har fokuseret på starten af denne sæson og vi er virkelig startet godt. Jeg håber at formen fortsætter, da den vil hjælpe vores selvtillid i de kommende kampe." 

Om sin spillestil fortæller Fabinho blandt andet om sine afleveringer frem i banen

“Jeg prøver at læse spillet, så jeg kan afgøre om jeg skal aflevere bolden fremad eller ej. Jeg kender spillerne vi har deroppe og ved at der er muligheder. Specielt når vi har Bobby Firmino der kommer dybt ned i banen og hjælper med at skabe spillet."

“Med kvaliteten af vores offensive spillere ved vi, at hvis bolden kommer op til dem - også selvom det er en dårlig bold - så skal de nok gøre noget med den og starte et angreb. Det er derfor jeg godt kan lide at spille bolden fremad." 

“Der er en masse situationer vi arbejder på, hvor du virkelig ikke behøver at se hvor spilleren er. I takt med at vi lærer hinanden bedre at kende, lærer vi også hvilke løb de forskellige spillere kan lide at lave. Det er derfor jeg spiller bolden meget fremad." 
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned