KAKÁ: VILLE VÆRE FEDT HVIS EN FORSVARSSPILLER VANDT BALLON D'OR ?>


  • FLERE STATISTIKKER


KAKÁ: VILLE VÆRE FEDT HVIS EN FORSVARSSPILLER VANDT BALLON D'OR


Er der en mand der kender til Liverpool, trods han ikke har spillet der, så er det brasilianske Kaká. Den tidligere AC Milan-spiller mødte Liverpool i både Champions League-finalerne i 2005 og 2007. Så han fik både den ultimative skuffelse og revanche ud af sin tid i klubben. Han er dog meget rosende når snakker falder på Virgil van Dijk og den forestående Ballon d'or-uddeling.

Det er klubbens hjemmeside der har publiceret hans udtalelser. Her siger han følgende:

"Det er virkelig godt at se en spiller som Van Dijk kæmpe med om at være den bedste."

"Det ville være fedt at se endnu en forsvarsspiller vinde en pris som den (Ballon d'or, red.). Hvis jeg ikke tager fejl var Cannavaro den seneste der vandt prisen. Det ville være godt at se ham være med i kampen om prisen."

Og meget tyder på at Virgil van Dijk er en af de helt store favoritter. Adskillige medier mener at han skal kæmpe med Messi og trofæet, hvilket han allerede har gjort i forbindelse med UEFA Men's Player of the Year. Her vandt Virgil van Dijk som bekendt. 

De 30 nominerede til Ballon d'or offentliggøres i oktober, mens vinderen findes tidligt i december. I mellemtiden afholdes FIFA's #TheBest-prisshow i Milan på mandag, hvor Virgil - selvfølgelig - også er nomineret.
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned