OX: DER GÅR TO ÅR FØR MIT KNÆ ER FULDT HELET ?>


  • FLERE STATISTIKKER


OX: DER GÅR TO ÅR FØR MIT KNÆ ER FULDT HELET


Alex Oxlade-Chamberlain fik comeback mod Huddersfield mod slutningen af sidste sæson. Men selvom Ox har kæmpet en brag kamp for at komme tilbage til den form han efterlod Anfield med i april 2018, så er der meget lang vej til hans knæ vil føles normalt igen. Selvom det er 18 måneder siden, og Ox har alt mulighed for at komme tilbage i form igen, så er hans knæ blevet rekonstrueret, og det vil tage tid før den heling er 100% gennemført.

The Ox fortæller til Liverpool Echo om sit rekonstruerede knæ og det at kæmpe sig tilbage fra en skade der kunne have endt hans karriere:

"Det varierer selvfølgelig fra person til person, men kirurgeren siger, at det typisk er i omegnen af to år. Selvom man er 100% tilbage i forhold til fysikken, så tager det tid for knæet at vænne sig til det man laver igen. Thingene har ændret sig, mit knæ er blevet rekonstrueret, men når de siger to år, så mener det, at det er den tid det tager før jeg holder op med at mærke, at jeg har haft et dårligt knæ", og han fortsætter:

"Der er stadig dage hvor jeg vågner op og det føles stift eller hævet, men efter træning er der ikke noget. Jeg regner med at kunne mærke til det de næste par år, men det vil blive ved med at udvikle sig indtil jeg ikke kan mærke det mere".

Om selve forløbet siden sin skade siger han:

"Føles det som om skaden skete på en anden person? På en måde, ja. Grundet hvor jeg var og hvor jeg er nu, så er det ret vildt at tænke tilbage på det tidspunkt hvor jeg slet ikke kunne gå, hvor alt var en kæmpe udfordring. Bare det at forsøge at bøje sit ben i en 90 graders vinkel, og at det var udfordringen i flere måneder... det var virkelig hårdt for mig".

 
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned