SCANNING OVERSTÅET: SALAH HAR FORSTUVET ANKLEN ?>


  • FLERE STATISTIKKER


SCANNING OVERSTÅET: SALAH HAR FORSTUVET ANKLEN


Selvom det har været en noget nær perfekt weekend, så fik Liverpool alligevel lidt at bekymre sig over, da Mohamed Salah blev slagtet af Leicesters Hamza Choudhury i weekendens opgør. Tacklingen der straks blev takseret til et gult kort resulterede i at Salah måtte lade sig udskifte og nu viser scanningen at Salahs ankel er forstuvet.

Det skriver adskillige velinformerede journalister, heriblandt The Athletics James Pearce.

Tacklingen som Klopp kaldte farlig som ind i helvede vakte stor harme, da det ikke er første gang i denne sæson at Choudhury har skadet andre. Således blev Newcastles Matt Richie også ramt af Choudhury tidligere på sæsonen, hvilket manager Steve Bruce var noget fortørnet over. Klopp har ligeledes sagt at Choudhury bør skrue ned og slappe af.

Leicester-manager Brendan Rodgers forsøger dog at dæmpe gemytterne en anelse ved at fortælle, at han 'ser Choudhury til træning hver dag og at han er aggressiv, men fair'. Den fairness gik så ud over Salahs ankel. 

Det er endnu uvist hvor alvorlig forstuvelsen er, men det er endnu for tidligt at sige om det vil påvirke startopstillingen til kampen mod Manchester United på den anden side af landskampspausen.

 
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned