GINI: VI GÅR IKKE OG TROR AT VI ALLEREDE ER MESTRE ?>


  • FLERE STATISTIKKER


GINI: VI GÅR IKKE OG TROR AT VI ALLEREDE ER MESTRE


Selvom den forgangne uge har været hektisk for Gini Wijnaldum og resten af Liverpool-holdet, så har det hele flasket sig fuldstændig som man kun kunne håbe på. Sejren i Champions League-gruppen over RB Salzburg blev sikret og føringen i Premier League øget. Men især sidstnævnte føring får hverken Gini eller resten af holdet til at gå og tro at det er afgjort endnu.

Det siger han i interview med Sky Sports.

"Vi går ikke og tror at vi allerede er mestre. Det ville være virkelig forkert af os.Jeg er sikker på at manageren vil få os til at blive på jorden og sige, at vi kun skal tænke på os selv, forsøge at spille godt og så give 100 procent hver uge."

"VI skal bare gøre det vi har gjort hidtil. Fokusere på os selv og ikke så meget på andre hold, for vi har alligevel ingen indflydelse på dem. Vi kan ikke kontrollere deres præstationer. Vi skal sørge for at vi er klar til kampene der kommer og forsøge at få gode resultater fra dem, for vi at det hurtigt kan vende." 

"Så kan vi se hvor vi står, når sæsonen er slut."

Gini Wijnaldum og Virgil van Dijk er begge udtaget til det hollandske landshold der torsdag møder Nordirland i Rotterdam.
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned