VIRGIL VAN DIJK: FLOT PRÆSTATION AF WOLVES ?>


  • FLERE STATISTIKKER


VIRGIL VAN DIJK: FLOT PRÆSTATION AF WOLVES


Virgil van Dijk er imponeret af Wolves præstation i weekenden, hvor man på Etihad løb med alle tre point mod Manchester City. En sejr der gav Liverpool et forspring på hele 8 point ned til Guardiola og co. Men selv om forspringet er stort lader Ballon d'Or-favoritten sig ikke distrahere. Al fokus er på Liverpool.

Det siger han til Sky Sports.

"Indtil videre har vi fået vores point. Der er altid plads til forbedring i vores spil og jeg synes vi skal nøjes med at fokusere på kampene der ligger foran os, og ikke se på afstand, point eller forskelle mellem os og de andre. City inklusive. Der kommer en masse travle perioder med december og januar og alt kan stadig ske."

Om Wolverhamptons sejr mod City siger han

"Jeg havde ikke forventet den. Jeg tror alle forventede en svær kamp for City, men City hjemme sker det yderst sjældent at de ikke scorer mindst ét mål. Det var en flot præstation af Wolves og du må give dem credit for den. Men City vil gøre alt for at komme tilbage. Indtil da vil jeg bare fokusere på landsholdsfodbold." afslutter Van Dijk der lige nu er samlet med det hollandske landshold.
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned