TRENT OM KLOPP: JEG SKYLDER HAM ALT ?>


  • FLERE STATISTIKKER


TRENT OM KLOPP: JEG SKYLDER HAM ALT


Tirsdag kunne Liverpool-fans verden over fejre Klopps 4 års jubilæum i klubben. En periode, hvor den tyske manager har genrejst en sovende kæmpe og gjort Liverpool til en magtfaktor i europæisk fodbold igen. Blandt Klopps mesterstykker er Trent Alexander-Arnold. Den unge scouser er også fuld af lovord om sin manager.

Det er han overfor klubbens hjemmeside.

"Klopp har gjort alt for min karriere. Uden ham, hvem ved så hvad der var sket?(...) Han har vist mig en masse tillid og haft troen på mig, og jeg har forsøgt at betale ham tilbage hver gang han har gjort det. Jeg skylder ham en stor tak og forhåbentlig vil der være fire år mere med en masse succes." 

"I hans første uger i klubben var han forbi akademiet og se de unge spille. Det gav os en smule mere tro på os selv og var et statement til klubben om at han ville bruge unge spillere og give dem chancen. Han har over de seneste fire år vist, at han vil give de unge spillere chancen og mulighederne. Og jeg er så en af dem der har fået de chancer."

"De sidste år har været som en hvirvelvind. Det er gået så stærkt. At være i stand til at sidde tilbage og se på hvor langt jeg er kommet er vildt. Jeg havde aldrig forventet at det ville gå så godt, men jeg har været velsignet og heldig nok til at få mulighederne af de rigtige træner på de rigtige tidspunkter." 
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned