NY BOG AFSLØRER: DORTMUND PRØVEDE AT FÅ KLOPP TILBAGE ?>


  • FLERE STATISTIKKER


NY BOG AFSLØRER: DORTMUND PRØVEDE AT FÅ KLOPP TILBAGE


En ny bog fra Dortmunds direktør, Hans-Joachim Watzke, afslører at Dortmund i sommeren 2018 forsøgte at få sin gamle manager Jürgen Klopp tilbage i folden. Watzkes bog 'Real Love. A Life with BVB' beskriver, hvordan at man fra den tyske klubs side kontaktede Klopp fordi man ville en ny vej. 

"Jeg vidste at Jürgen ville afslå, fordi han ville fuldføre sin kontrakt i Liverpool. Jürgen har altid fuldført sine kontrakter, men hvis du vil gå nye veje,  og vi var nødt til lave fornyelser i Dortmund, blev jeg i det mindste nødt til at spørge Jürgen om han kunne forestille sig at komme tilbage. Jeg forventede det ikke, men jeg ville ikke have kunnet tilgive mig selv, hvis jeg ikke havde spurgt ham på daværende tidspunkt (sommeren 2018, red.)

Jürgen Klopp har overfor Daily Mail bekræftet historien og fortalt sin udlægning af sagen:

"Min telefon ringede, da jeg sad på flyet. 'Jürgen, du er nødt til at komme tilbage' (sagde Watzke, red.)  Jeg troede, at han lavede sjov. Er du dum? Har du drukket? Hvordan fik du den ide? Jeg har et par år tilbage i Liverpool. Jeg ved ikke, hvor seriøs han var på det tidspunkt, men jeg indså, at han ville have mig til at give et svar."

I bogen skriver Watzke også uhyre pæne ord om den tidligere Dortmund-manager:

"Den vigtigste ting i vores relation var, og er, at vi stoler blindt på hinanden. Jürgen har aldrig løjet over for mig. Han er altid ærlig, selv i jobbet. Jeg løj heller aldrig for ham." 

Watzkes nye bog udkommer d. 14. oktober.
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned