#KOPCAST - FINALEN I KYIV & TRANSFER TALK


  • NÆSTE KAMP
  • FLERE STATISTIKKER


#KOPCAST - FINALEN I KYIV & TRANSFER TALK


Så er vi nået til vejs ende med #KopCast for denne sæson, og hvilken ærgerlig afslutning på et forrygende europæisk eventyr og forår med lørdagens resultat. Vi indbyder til gruppeterapi i #KopCast-studiet, hvor vi har fået besøg af Chefredaktør Andreas Brøns Riise. Sammen vender, drejer, analyserer, spekulerer, vurderer og diskuterer vi finalen. Var det hele Karius' skyld? Var det her 'The One That Got Away'? Og hvad skal vi justere i setup'et?

Så tager vi også et grundigt blik på transfermarkedet, hvor vi ser nærmere på alle de spillere som meldes til og fra Liverpool? Hvem sælger vi, hvis nogen? Hvad kan vi forvente? Hvem er vores drømmesignings? Og er det kun Sturridge og Mignolet der ser færdige ud i klubben?

Vi diskuterer også et - på det tidspunkt - meget aktuelt rygte om Fabinho. Et rygte, der kort efter vi lukkede ned, skulle vise sig at blive en officiel handel. Det håber vi I kan bære over med.

Til slut skal der lyde en stor tak til dig for at høre #KopCast og bidrage med gode spørgsmål, kommentarer og dine ører gennem en lang sæson. Det sætter vi uendelig stor pris på, og vi kan garantere at vi er tilbage til næste med meget mere Liverpool-nørderi på denne frekvens.

Men bare rolig. Vi kan nok ikke holde os fra mikrofonerne, så vi skal nok dukke op i ny og næ i løbet af sommeren, men dette er officielt 2017/18-sæsonens sidste udsendelse, og derfor tak opbakningen.

Vi høres ved i løbet af sommeren.
Clark James & Daniel Sichlau
YNWA

GÆSTER
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyheder