FAMILY INDGÅR SAMARBEJDE MED THE AGGER FOUNDATION ?>


  • FLERE STATISTIKKER


FAMILY INDGÅR SAMARBEJDE MED THE AGGER FOUNDATION


Onsdag formiddag kunne Family og The Agger Foundation sætte underskrifterne på en aftale der betyder, at Family donerer 10 procent af alle indtægter fra medlemskaber til The Agger Foundation fra og med dags dato. Derudover vil Family stå til rådighed i forbindelse med The Agger Foundations arrangementer samt generelt oplysningsarbejde om fondens projekter.

 

Formålet med The Agger Foundation er specielt at hjælpe børn, der på den ene eller anden måde er kommet i vanskeligheder. Det kan være på grund af sygdom eller svære vilkår under opvæksten. Fondens seneste projekt hedder "Plads til Alle" og er lavet i samarbejde med velgørenhedsorganisationen, Red Barnet.

 

Kenneth Gregersen, medstifter af Family, udtaler om samarbejdet mellem Family & The Agger Foundation:

 

“Vi er meget glade for aftalen der betyder, at vores unikke fællesskab kan bidrage til at skabe nye fællesskaber for børn og unge, der har det svært. På mange måder flugter vores sociale fokus med The Agger Foundations og derfor giver det så meget mening."

 

Clark James, medstifter af Family, supplerer:

 

“Daniel Agger er et moderne Liverpool-ikon, der personificerer alt det vi elsker ved klubben. Hans sympatiske karakter, rolige approach og attitude gør ham til et forbillede for mange rundt om i Danmark og resten af verden. Dertil kommer hans store kærlighed til Liverpool, som stadig brænder tydeligt igennem. The Agger Foundations projekt “Plads til alle”, bygger på mange af de samme værdier som vores fællesskab. Det skal Danmarks største røde familie selvfølgelig støtte op om.”

 

Family & The Agger Foundation: Fra venstre mod højre; Daniel Sichlau (vært), Andreas Brøns Riise (chefredaktør), Clark James (medstifter), Daniel Agger (stifter af The Agger Foundation), Morten Dyhr Christensen (bestyrelsesformand i The Agger Foundation) og Kenneth Gregersen (medstifter). Styregruppen i Family mødtes i København med The Agger Foundation for at underskrive aftalen.

 

Samarbejdet mellem Family og The Agger Foundation træder i kraft pr. 12. september 2018.

 

Vi glæder os til et lykkeligt og spændende samarbejde, som betyder, at vi på den korte bane kan levere to forskelligartede, eksklusive interviews for medlemmer af Family, med netop Daniel Agger, i de kommende dage. Vi er samtidig enormt stolte af, at Daniel Agger, sammen med de dygtige og frivillige kræfter i The Agger Foundation, har indgået denne aftale med os, da vi ser det som en blåstempling af vores fællesskab.

 

Læs mere om The Agger Foundation, samt deres formål og mærkesager her: http://theaggerfoundation.org

 

YNWA
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned