JÜRGEN KLOPP: VI HAR BRUG FOR CHAMPIONS LEAGUE PENGENE FOR AT VÆRE MED PÅ TRANSFERMARKEDET ?>


  • FLERE STATISTIKKER


JÜRGEN KLOPP: VI HAR BRUG FOR CHAMPIONS LEAGUE PENGENE FOR AT VÆRE MED PÅ TRANSFERMARKEDET


Jürgen Klopp skriver på ingen måde Liverpool ud af Champions League regnestykket. Ved gårsdagens Champions League pressemøde forklarede Klopp, at Liverpool bliver nødt til at holde trit i Champions League for at kunne følge med i de kommende transfervinduer. Champions League er på mange måder kendt for sin prestige og pengepræmier, hvor Liverpool i aften skal møde FC Bayern München på udebane. 

"Vi har brug for at kvalificere os til Champions League hvert år. Det giver os de penge til at forbedre os til det næste skridt og til det næste igen" - sagde Klopp til gårsdagens pressemøde i München.
Klopp kommer netop med denne udtales efter at flere engelske eksperter, blandt andet den tidligere Manchester United spiller, Garry Neville udtalte at Liverpool burde ryge ud af Champions League for at fokusere 100% på Premier League, skriver LiverpoolEcho.

Jürgen Klopp forsøger også at ligge en dæmper på det hele ved pressemødet: "I alle turneringer, giver vi alt for at vinde dem. Vi spiller ordentligt, rigtig fodbold og vi prøver at vinde hver kamp. Hvis Liverpool går videre efter aftenens kamp mod Bayern München står de til en bonus på £9 millioner. I sidste sæsons Champiuons League fik The Reds hele £72 millioner til rådighed.

Kampen mod FC Bayern München spilles i aften kl. 21.
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned