U19 WATCH: ENDESTATIONEN HED KROATIEN ?>


  • FLERE STATISTIKKER


U19 WATCH: ENDESTATIONEN HED KROATIEN


Ligesom førsteholdet skal senere i dag, skulle Liverpools U19-hold i går forsøge at spille sig videre fra 1/8-finalen i deres europæiske eventyr i går. De unge ’Reds’ blev betragtet som store favoritter inden kampen, men det noget så talentfulde ungdomshold formåede ikke at leve op til de forventninger. Med spillere som Rafa Camacho, Curtis Jones, Bobby Adekanye og Rhys Williams havde Liverpool på forhånd skrevet ind som en af de helt store favoritter til turneringen, og flankeret af den nye dynamitduo Paul Glatzel og Bobby Duncan, så var forventningerne ikke blevet mindre til de unge drenge henover vinteren. Desværre blev et nederlag til Dinamo Zagreb, på den kroatiske vildmark, endestationen på det europæiske eventyr, da man spillede 1-1 i den ordinære spilletid og herefter tabte med 4-3 på straffespark.

Dinamo Zagreb 1 – 1 Liverpool

0-1 Bobby Duncan 53’

1-1 Leon Sipos 68’

Straffespark

1-0 Bartol Franjic

1-1 Neco Williams

2-1 Leon Sipos

Brændt: Liam Coyle

Brændt: Antonio Marin

2-2 Curtis Jones

3-2 Roko Baturina

3-3 Paul Glatzel

4-3 Mario Cuze

Brændt: Bobby Duncan

 

Første halvleg blev præget af utrolig mange spilstop, og det var derfor svært for begge hold at finde rytme i kampen. Der blev begået intet mindre end 25 frispark alene i første halvleg. Det var dog tydeligt at se, at Dinamo Zagreb var noget mere vante med at spille på hvad der mest af alt lignede en slagmark. Imellem de mange frispark var der nemlig enkelte chancer, og i det sjette minut fandt Zagrebs Marin den store angriber Sipos inde i feltet, som, fra midten af feltet, sendte sit skud forbi Jaros i målet.

I det 17. minut måtte Jaros dog i aktion, da Cuze fandt en fremadstormende Marin i venstre side af feltet. Hans afslutning sad dog midt i målet, og var intet problem for den tjekkiske keeper. Der skulle gå hele 30 minutter før Liverpool skabte deres første chance, Da et indlæg ind til Paul Glatzel blev snittet videre til Curtis Jones i venstre side af feltet. Jones var dog lidt for længe om at trykke på aftrækkeren og måtte se sit skud blokeret af en forsvarsspiller.

Kort tid efter, er det dog Zagreb med endnu en chance. Endnu en gang kom det fra Marin, som denne gang fandt Gjira i venstre side af feltet. Han får sendt et skud afsted fra en svær vinkel, og selvom den kommer tæt på den forreste stolpe, så var den uden problemer for Jaros i målet.

Anden halvleg startede dog svært for de unge drenge, da keeper Jaros måtte lade sig udskifte med en skade i pausen og blev erstattet af Daniel Atherton. Spillemæssigt var de dog noget bedre med efter pausen, og bare fire minutter skulle der gå, inden Cain fandt Duncan inde i feltet, som desværre måtte se sit skud blokeret. Bare fire minutter efter fik de unge drenge et indkast på Zagrebs sidste tredjedel. Den bold modtog Glatzel, som, efter lidt boldvarmen, fik sat tre forsvarsspillere i et par ryk og fladt kunne sende bolden ind til en helt fri Duncan, som let kunne prikke bolden i kassen.

De efterfølgende 10 minutter gik dog som det meste af første halvleg – nemlig med en masse spilstop. Herefter begyndte Zagreb dog at true lidt mere, og fik hurtigt skabt et par chancer, og i det 68. minut stod et lidt passivt forsvar og kiggede fodbold, mens Marin endnu en gang blev spillet fri på vores højre side. Han tog et par hurtige træk ind i feltet og sendte en bold skråt tilbage til en helt umarkeret Sipos, som sparkede bolden i nettaget midten af feltet.

Eneste yderlige store chance faldt også til Sipos, da Zagreb fulgte præcis samme opskrift som til det udlignende mål. Denne gang slap den unge ’Reds’ dog med skrækken, da Sipos sparkede forbi bolden. Det var dog Zagreb der så farligst ud mod slutningen af kampen, og med en skudstatistik der lød på fire skud forbi mål og fem på mål for Zagreb og nul forbi mål og to på mål for Liverpool, så er det svært at være andet en skuffet over præstationen fra et hold der ellers var så store forventninger til.

I straffesparkskonkurrencen var det Liam Coyle og målscorer til 1-0, Bobby Duncan, der blev de store skurke, da de begge brændte på den kroatiske keeper.

Karakterer

Viezslav Jaros: 6, Neco Williams: 4.5, Rhys Williams: 6, Morgan Boyes: 6, Adam Lewis: 6, Liam Coyle: 5, Jake Cain: 5, Abdi Sharif: 5, Curtis Jones: 5, Paul Glatzel: 7, Bobby Duncan: 6,5.

Subs: Daniel Atherton: 6, Leighton Clarkson: 6.
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned