KLOPP: VI KAN SPILLE BEDRE - VIGTIGT AT SPILLERNE FORBLIVER FIT ?>


  • FLERE STATISTIKKER


KLOPP: VI KAN SPILLE BEDRE - VIGTIGT AT SPILLERNE FORBLIVER FIT


Efter en sejr på 3-1 over mægtige Bayern München blev Jürgen Klopp spurgt ind til enkelte spilleres præstationer. En af dem var  hollandske Virgil van Dijk, som bar anførerbindet onsdag aften. Manageren var fuld af roser til hollænderen, men mente, at der var endnu mere i vente.

"Jeg kunne skrive en bog om hans evner, hans styrke, hvor højt jeg værdsætter ham, hvor fantastisk en person han er. Men Big Virg ved godt, han kan spille bedre, end han gjorde i aften, og at vi som hold kan spille bedre", lød det fra Jürgen Klopp.

En anden spiller på dagsordenen var Sadio Mané, der med sine to mål i kampen er oppe på 10 scoringer i sine seneste 10 kampe. Det må være tydeligt for enhver, at senegaleseren er i topform, mener Klopp.

"Det er så åbenlyst, at jeg ikke behøver snakke om det. Han ved det, alle ved det. Jeg har faktisk ikke lyst til at snakke om det", lød det fra tyskeren, som tilføjede:

"Det er så vigtigt, at drengene forbliver fit. Mind mig om det efter sæsonen, så synger jeg personligt en sang om Sadio Mané, hvis I vil have det. Han er en virkelig god spiller, og må det forblive sådan længe!"

Klopp havde især roser til Liverpools indsats i anden halvleg af kampen. Der spillede holdet så godt, som det er muligt i sådan en type kamp, mener han:

"Det er så vigtigt, at man bliver i kampen, at man er virkelig stabil. At man har svar på de spørgsmål, der bliver stillet, og at man kan ændre tingene - både spille på fløjene og i mellemrummene".

"Vi havde mange gode fodbold-momenter i anden halvleg, og det kan jeg lide. Det er så vigtigt. Det er et svært sted at komme og spille. Ikke mange hold har det i sig at vinde på udebane i München. Det havde vi i aften. Det var vanskelligt, men vi var 'cool'."
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned