BAYERN BØJER SIG: LIVERPOOL VAR BEDST ?>


  • FLERE STATISTIKKER


BAYERN BØJER SIG: LIVERPOOL VAR BEDST


Det er ikke ligefrem hverdagskost for mægtige Bayern München at gå fra egen bane med et nederlag på 1-3 i bagagen. Det var ikke desto mindre hvad der skete, da den sydtyske klub i går blev ekspederet ud af Champions League af Liverpool.

Bagefter var beskeden klar fra Bayern-træner Niko Kovac. Liverpool var det bedste hold set over de to kampe, indrømmede han.

"Vi holdt opgøret åbent, indtil Liverpool scorede deres andet mål. Det viser, hvor afgørende en dødbold kan være i sådan en kamp. De lukkede vores spil ned med deres pres. Vi formåede ikke at bevare roen og få sat Lewandowski i scene, og derfor var det et fortjent nederlag", siger kroaten og tilføjer:

"Vi fejlede, fordi vores modstandere gjorde det rigtig godt, mens vi ikke havde vores bedste dag. Liverpool er et tophold. De var i finalen sidste år, og de er blandt de bedste i Premier League. De udstillede vores begrænsninger".

Den polske topangriber Robert Lewandowski var en frustreret mand efter kampen. Han mente, at Bayern havde grebet opgaven alt for defensivt an i begge opgør.

"Vi stod for dybt, vi tog ingen chancer og gik ikke efter at score. Jeg ved ikke hvorfor", sagde han og tilføjede:

"Når vi endelig prøvede at angribe Liverpool, var det to mod fire, og derfor skabte vi ikke meget. Jeg havde mange dueller, men det var svært, fordi jeg lå meget alene. Når man er oppe mod to-tre gode spillere, er det meget vanskeligt".
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned