MILNER: DESPERAT EFTER AT GÅ HELE VEJEN - VIL UNDGÅ ENGELSKE HOLD ?>


  • FLERE STATISTIKKER


MILNER: DESPERAT EFTER AT GÅ HELE VEJEN - VIL UNDGÅ ENGELSKE HOLD


Når der skal trækkes lod til kvartfinalerne i Champions League, bør det indgyde respekt hos potentielle modstandere, at Liverpool de seneste år ofte har ligget i bowlen, når der skulle trækkes lod i den spidse ende af de europæiske klubturneringer. Det fortæller James Milner i et interview med The Guardian.

"Vi var i Champions League-finalen sidste år. Vi var i Europa League-finalen i 2016. Det er to europæiske finaler, mens jeg har været her. Vi spiller også med om at vinde Premier League. Om andre hold lægger mærke til det er ikke op til os at bekymre os om. Men de lægger mærke til os, når vi har mødt dem, og vi er gået videre", siger viceanføreren.

James Milner påpeger dog også, at han er desperat efter at rette op på, at Liverpool trods tre finaler under Klopp stadig ikke har kunne sætte nye pokaler i trofæskabet.

"Det glemmer man aldrig. Man er stolt over at have været i en europæisk finale, men man spillede den ikke for at tabe. Jeg har elsket hvert et minut i Liverpool, men at vi ikke har vundet noget, når vi har givet os selv mulighederne for at gøre det, er svært at acceptere. Det er jeg desperat efter at ændre på. Vi er nødt til at gå hele vejen i en turnering".

Den 33-årige midtbanespiller understreger, at en klub af Liverpools størrelse altid skal gå efter både Premier League og Champions League og ikke prioritere den ene over den anden. Han understreger, at der kun er gode hold i bowlen, når der trækkes lod til kvartfinalerne, men at han helst vil undgå de engelske hold.

"Det er altid mærkeligt at spille mod engelske hold i Europa. Man vænner sig til at sætte sig i et fly, og så skal man i stedet pludselig på en bus og på M62-motorvejen", siger han.
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyheder

Bliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned