KLOPP: PORTO VAR IKKE PÅ ØNSKELISTEN ?>


  • FLERE STATISTIKKER


KLOPP: PORTO VAR IKKE PÅ ØNSKELISTEN


I sidste sæson slog Liverpool deres kommende modstander i Champions League-kvartfinalen, FC Porto, ud med en samlet målscorer på 5-0, efter 0-5 på portugisernes hjemmebane og en nulløsning på Anfield. 

Men selvom Liverpool overbevisende slog Porto ud af sidste sæsons Champions League, så var Jürgen Klopp ikke sen til at mane forventningerne om to lette opgør til jorden:

"Porto var ikke på min ønskeliste, men nu er de vores modstander. Det er som det er, og nu skal vi spille imod dem. Det første man er nødt til at gøre er, at sikre sig at alle respektere modstanderen på den rigtige måde".

Klopp nævner i øvrigt assistenttræner Pep Lijnders som en vigtig brik i forberedelserne til opgøret, grundet hans fortid i klubben:

"Vi har en specialist på Porto i vores eget team i Pep Lijnders, som har været der tidligere - han snakker altid om dem med en utrolig respekt for klubben. Vi vil sandsynligvis have en masse information om klubben, og det er hvad man har brug for inden kampen".

Lijnders brugte syv år af sin karriere som ungdomstræner i Porto, inden han kom til Liverpool i 2014, og kender derfor setuppet i den portugisiske storklub.
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned