ENGLAND-DEBUTANT: MILNER ER ET MARERIDT ?>










  • FLERE STATISTIKKER


ENGLAND-DEBUTANT: MILNER ER ET MARERIDT






Til stor mediebevågenhed har West Hams Declan Rice for nylig skiftet fra at repræsentere Irland til nu i stedet at stille op for England. Han er nu for første gang udtaget til Gareth Southgates trup, og med den slags følger naturligvis et interview til landsholdets egen Youtube-kanal.

På spørgsmålet om, hvem i truppen der arbejder hårdest, svarer Rice, at arbejdsmoralen i truppen generelt er tårnhøj - men fremhæver blandt andet en Liverpool-spiller:

"Jeg spillede over for Henderson til træning i dag. Han er en ægte leder. Han arbejder virkelig hårdt og snakker hele tiden".

James Milner valgte at stoppe sin landsholdskarriere i august 2016, men hans arbejdsmoral til træning har tydeligvis gjort indtryk på intervieweren, der fremhæver ham og Fabian Delph som spillere, som aldrig stopper med at løbe.

Det vækker genklang hos den 20-årige landsholdsdebuttant, der stod over for Liverpools viceanfører, da West Ham tabte første kamp i sæsonen 4-0 på Anfield.

"Milner! Første kamp i sæsonen, og så står man over for Milner. Jeg blev sandsynligvis hevet ud i pausen på grund af Milner! Jeg får flashbacks", lyder det fra Declan Rice.

 








Kunne du lide denne artikel?




Seneste nyheder















Bliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned