HENDO: TABTE FINALER ØGER SULTEN ?>


  • FLERE STATISTIKKER


HENDO: TABTE FINALER ØGER SULTEN


Liverpools anfører Jordan Henderson var med til at vinde klubbens sidste trofæ i 2012. Siden da har han prøvet at blive nummer to i Premier League, Carabao Cup, FA Cuppen, Europa League og Champions League.

Ifølge den 28-årige kaptajn er de mange andenpladser - samt en tabt semifinale med England til seneste VM - med til at øge hans sult efter igen at prøve at stå øverst på medaljeskamlen.

"Det giver en endnu mere motivation til at klø på. Blive ved med at ville bringe sig i en position til at tage revanche og at tage det sidste skridt op", siger Henderson til klubbens hjemmeside.

"Jeg bruger det som ekstra motivation. Jeg har fået en smagsprøve på at spille finaler, men jeg har aldrig rigtig prøvet at vinde de store trofæer, og det er næste skridt,. Man brænder altid for at vinde. Det er meget skuffende, at vi ikke har gjort det".

Jordan Henderson kom til klubben i starten af 2011/12-sæsonen, og var i sit første år som Liverpool-spiller med til at vinde Carabao Cup og tabe FA Cup-finalen. Samme år vandt han også prisen som årets unge spiller i Liverpool og årets U21-spiller for England.
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned