JAMES PEARCE: INGEN PLANER OM DYBALA, DE LIGT ELLER WERNER - LIVERPOOL VIL IKKE KØBE DYRT ?>


  • FLERE STATISTIKKER


JAMES PEARCE: INGEN PLANER OM DYBALA, DE LIGT ELLER WERNER - LIVERPOOL VIL IKKE KØBE DYRT


Med godt to måneder til afslutningen af sæsonen, er der godt gang i den notorisk hyperaktive engelske rygtebørs. Jürgen Klopp har dog ladet vide, at man ikke har tænkt sig at købe stort ind til sommer.

Det er blevet mødt med en del skepsis i fanbasen, hvor det bliver anset for at være forhandlingstaktik. Ifølge Liverpool Echo-journalisten James Pearce skal ordene tages for gode varer.

"Jeg tror, det skal tages for pålydende. Når man snakker med andre i klubben er der en gennemgående følelse af, at der selvfølgelig skal fyldes et par huller, især fordi der forsvinder et par spillere, men at Klopp har det materiale, han skal bruge. Jeg tror ikke, vi kommer til at se tre-fire signings til over £50m eller noget bare i nærheden af det”, siger han til podcasten Kop On!

”Klubben har brugt en formue på at forny alle nøglespillernes kontrakter det seneste år. De fleste er 26 eller 27 år og på vej ind i deres bedste alder som fodboldspillere. Der er en følelse af, at man har holdet, der kan føre Liverpool fremad de næste par år. Til sommer mangler man kun et par få justeringer i udkanten af truppen”.

Liverpool har det seneste år skrevet nye langtidskontrakter med Roberto Firmino, Mohamed Salah, Jordan Henderson, Sadio Mane, Joe Gomez, Andy Robertson og Trent Alexander-Arnold. Gini Wiljnaldum har to år tilbage af sin kontrakt og forventes at være den næste i rækken, selvom han selv siger, at der endnu ikke er noget konkret udspil på bordet.

I podcasten bliver James Pearce spurgt specifikt til Paulp Dybala, Mathijs De Ligt, Timo Werner og Coutinho, der alle er brandvarme navne på rygtebørsen lige nu. Ingen af dem vurderer han dog som sandsynlige transfers for Liverpool:

 ”Jeg tror, man helt kan udelukke Dybala. Der snakkes priser i omegnen af £80m. Jeg ville blive meget overrasket, hvis Liverpool gik efter ham”.

”Selvfølgelig kan Liverpool lide De Ligt. Jeg tror, alle europæiske topklubber vil have ham. Men jeg har ikke hørt noget om, at Liverpool planlægger et stort bud på ham”.

”Der har været interesse i Timo Werner, men det er – så vidt jeg ved - aldrig nået til et punkt, hvor man har forhandlet. Jeg tror, Liverpool forventer, at han skifter til Bayern München. Ting kan selvfølgelig ændre sig meget hurtigt, men jeg forventer ikke, det sker”.

”Det store spørgsmål med Coutinho er, hvor stort et økonomisk tab Barcelona vil tage på ham. Jeg tror ikke, de ville acceptere så stort et tab, som det ville kræve, hvis de skulle acceptere den pris, Liverpool er villig til at betale”.

”Jeg fornemmer ikke, at der er ondt blod mellem Liverpool og spilleren. Liverpool accepterede, at han ikke ville være her mere, man satte en pris, og den betalte Barcelona. Men jeg tror, det er højst usandsynligt, at han kommer tilbage – med mindre prisen falder til et niveau, hvor det giver økonomisk mening for Liverpool”.

I podcasten fortæller James Pearce også om de meget store ændringer, der sker i den måde, sportsjournalister arbejder på. Hør hele podcasten her:

 
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned