RHIAN BREWSTER: JEG VIL BARE GERNE SCORE MÅL ?>


  • FLERE STATISTIKKER


RHIAN BREWSTER: JEG VIL BARE GERNE SCORE MÅL


I et dybdegående interview med Goals Neil Jones fortæller den højtvurderede angriber Rhian Brewster om den skade der har holdt ham ude i de seneste 14 måneder, hans operationer, hans genoptræning og hvordan hans nære og langsigtede fremtid ser ud.

I interviewet snakker han blandt andet om hvorfor han valgte at blive hos Liverpool og hvordan han ønsker at tilbagebetale troen på ham:

"Det er stort for mig. De ville stadig have mig, selvom jeg havde været- og ville være skadet i flere måneder, hvilket betyder meget for en spiller. De har gjort så meget for mig. Jeg har haft dage hvor jeg har været nede eller sådan noget, og så har de givet mig lov til at tage til London, for at rydde mit hoved. Eller også har de været der til at samle mig op og fået mig til at fortsætte. Det vil jeg aldrig glemme".

Brewster håber stadig på, at han kan få et par kampe for U23-holdet inden sæson slutter, mens hans langsigtede planer er, at spille Premier League for Liverpool, og at spille for England.

Brewster fik debut på U23-holdet i 16/17-sæsonen, hvor han spillede otte kampe, scorede tre mål og lavede en assist. Inden han blev skadet i sidste sæson, nåede han 11 kampe på U23-holdet, hvor han scorede fem mål og lavede syv assists. Han har altså direkte involveret i 16 mål i 19 kampe for U23.

På landsholdet er Brewster primært tørnet ud for U17-holdet, hvor han har spillet 23 kampe, scoret 20 mål og lavet en assist, mens hans præstationer på træningsbanen på Melwood betød, at Jürgen Klopp belønnede ham med en plads på bænken til en kamp mod Crystal Palace, for snart to år siden.

 
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned