PEP LIJNDERS: VI HAR MERE VILJE OG MOD END CITY ?>


  • FLERE STATISTIKKER


PEP LIJNDERS: VI HAR MERE VILJE OG MOD END CITY


I et længere interview med Liverpool Echo, forklarer Jürgen Klopps højre hånd, hvorfor Liverpool har det der skal til for, at løfte ikke bare et, men to trofæer når sæsonen går på hæld. I Liverpool er der nemlig ikke nogle egoer, og alle spillerne er derfor villige til at sætte klubbens succes over deres egen.

Lijnders siger:

"Der er ingen egoer her. Det er holdånd. Det er, at sætte holdet over dem selv. Den her gruppe spillere lægger deres hjerte i det daglige arbejde. De kan ikke lide det, de elsker det hårde arbejde. Jeg ville ikke kunne forvente mere fra dem. Jeg håber de kan blive ved med at have den attitude, helt op til sæsonens sidste spilledag".

Liverpool fører lige nu Premier League med 82 point, som er den højeste pointhøst et Liverpool-hold nogensinde har haft. De har dog spillet en kamp mere end Manchester City, som blot er to point efter. Og lige netop kampen med Manchester City snakkede Lijnders også om:

"I mine øjne er vi nødt til at måle os med os selv. Den eneste måde vi kan fejle på er, hvis vi begynder at miste modet til træning og vores indsats falder. Det er den eneste måde - hold hovedet oppe, giv alt, alt hvad vi har. Det er sådan vi er havnet i den her position. Manchester City har måske bedre evner eller er hurtigere, men de bør aldrig være os overlegne i forhold til holdånd, attitude eller mod. I sidste ende kommer det tilbage til den samme ting - vores egen proces".
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned