SEAN COX VAR TILSTEDE VED GÅRSDAGENS LEGENDS-KAMP ?>


  • FLERE STATISTIKKER


SEAN COX VAR TILSTEDE VED GÅRSDAGENS LEGENDS-KAMP


I går aftes tørnede legender for både Liverpool og Irland ud mod hinanden, på Aviva Stadium i Dublin. Flere af spillerne trak både Liverpooltrøjen og den irske landsholdstrøje over hovedet, da de foran næsten 27.000 tilskuere forsøgte at samle penge ind til rehabiliteringen af Sean Cox.

Kampen endte 1-2 til Liverpool Legends, efter de var kommet bagud 1-0 på mål af Keith Andrews. Blot 10 minutter senere kunne John Aldridge dog udligne, da han sendte et straffespark stensikkert ind, nederst ved højre stolpe. Efter pausen havde Robbie Keane skiftet Irland ud med Liverpool, og det var da også ham der fik næstsidste fod på det afgørende mål, hvor han lagde en fin assist til Vladimir Smicer.

Kampen var Sean Cox' første optræden i offentligheden, efter han blev overfaldet, i forbindelse med Champions League-semifinalen mod Roma i april sidste år. Desværre lyder meldingen, at det er usandsynligt, at Sean Cox kommer til at leve et uafhængigt liv, uden at have brug for hjælp. Det seneste stykke tid har dog været positivt for Sean Cox, som nu har forladt hospitalet for første gang, og tidligere på ugen blev filmet give "thumbs up" og takke for alle dem der har støttet ham.

I slutningen af februar erkendte italienske Simone Mastreli sig skyldig i bevidst at have udført grov vold med henblik på at skade Sean Cox varigt, og blev dømt til tre et halvt års fængsel. I august og okstober, 2018, er to andre blevet idømt henholdsvis to et halvt og tre års fængsel for vold, i forbindelse med overfaldet på Sean Cox..
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned