NABY KEÏTA: VI VIL GØRE ALT FOR AT FÅ FANSENE TIL AT SMILE ?>


  • FLERE STATISTIKKER


NABY KEÏTA: VI VIL GØRE ALT FOR AT FÅ FANSENE TIL AT SMILE


Naby Keïta har startet de to seneste kampe for Liverpool, og har i begge kampe kvitteret med en scoring. En vigtig udligning mod Southampton og åbningsmålet mod Porto, som har været med til at gøre, at vi står med en fod i Champions League-semifinalen.

Efter den nyfundne form, har Naby Keïta været ude og snakke om sine præstationer:

"Det er rigtigt, det har taget et stykke tid for mig at score, men jeg er midtbanespiller og vi har allerede målscorer her - Mo Salah, Firmino, Sadio - så midtbanespillerne skal gribe muligheden for at hjælpe dem. Vi er der fir at hjælpe dem til at score, og hvis vi så får nogle muligheder for at score, så skal vi selvfølgelig prøve at tage dem. Men det vigtigste af alt er, at holdet vinder", og han fortsætter:

"Selvfølgelig er jeg glad for den form jeg har. Når man gør noget godt, så er man nødt til at fortsætte. Man kan ikke stoppe op og være tilfreds. Hvis jeg gør noget godt, så må jeg bare blive ved med at arbejde. For mig betyder det ikke noget i øjebkikket. Jeg vil blivve ved med at træne og følge trænerens råd til træning, og det er det".

Om morgendagens kamp mod Chelsea siger han:

"Chelsea er et stort hold, et godt hold, et hold der spiller god fodbold og et hold der er i god form, men vi spiller på hjemmebane. Det bliver ikke let, men vi vil gøre alt hvad vi kan for at vinde den her kamp".

Efter 27 kampe med svingende præstationer for Liverpool, lykkedes det endelig Naby Keïta at få hul på bylden, og man kan kun håbe, at vi i den sidste del af sæsonen får den Keïta at se, som vi alle hørte så meget om.

 
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned