HENDERSON: JEG SÅ NÆSTEN IKKE MÅLET DER SENDTE OS TIL MADRID ?>


  • FLERE STATISTIKKER


HENDERSON: JEG SÅ NÆSTEN IKKE MÅLET DER SENDTE OS TIL MADRID


Jordan Henderson havde travlt. Så travlt at han næsten ikke så Origis mål til 4-0 mod Barcelona. Han var i gang med at tage sine forholdsregler mod en eventuel Barcelona-kontra da Divock Origi scorede det afgørende mål, der sendte os i finalen for andet år i træk.

Trent Alexander-Arnold tænkte hurtigt og tog hjørnesparket hurtigt. Hvordan var så anførerens syn på det, der allerede er blevet et af de mest ikoniske mål på Anfield?
"Jeg tror jeg var i gang med at snakke med nogen og beskytte os. Så vendte jeg om og så bolden på vej i nettet, på det tidspunkt vidste jeg ikke rigtig hvad der skete. 
Det var et fantastisk mål at score. Fantastisk at en ung spiller er så snarådig og selvfølgelig også at Divock kunne reagere og score. Det var en fantastisk aften. En speciel aften, der vil blive snakket om i meget lang tid. 
Det betyder alt. For klubben, fans, alle involverede, men mest af alt for spillerne. Der var ikke mange der troede det var muligt at komme i finalen igen, specielt ikke i starten af sæsonen. 
Vi ved hvor stærke Spurs er, de har gode spillere og på dagen kan de slå alle, så det bliver en hård finale, vi skal virkelig være klar."
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned