LIVERPOOL BEKRÆFTER: NI SPILLERE FORVENTES AT FORLADE KLUBBEN ?>


  • FLERE STATISTIKKER


LIVERPOOL BEKRÆFTER: NI SPILLERE FORVENTES AT FORLADE KLUBBEN


Liverpool meldte forleden ud, at man ikke ville forlænge kontralterne med Alberto Moreno og Daniel Sturridge fra førsteholdet, og nu melder klubben også, at flere af de yndre spillere og en ældre spiller, der er gået lidt i glemmebogen, også forlader klubben.

På klubbens egen side, bekræftes det, at Adam Bogdan og “local lad” Connor Randall forlader klubben, mens yderligere fem af klubbens spillere på akademiet forventes at skulle finde nye græsgange efter sommerferien. Det drejer sig om: Juanma, Conor Masterson, Glen McAuley, Corey Whelan og Ben Williams.

Dette vil give plads til nogle af de lidt yngre kræfter på akademiet, hvor det forventes, at Paul Glatzel, Bobby Duncan og Rhys Williams er nogle af dem der rykker fra U18-holdet til U23-holdet.

Det var dog ikke kun afskedigelser det blev meldt om fra klubbens side, som bekræfter, at Daniel Atherton, George Johnston, Abdi Shariff, Bobby Adekanye og Edvard Tagseth alle er blevet tilbudt nye kontrakter. De to sidstnævnte forventes dog at forlade klubben alligevel.

Den tilbudte kontrakt til Bobby Adekanye kommer i kølvandet på, at spilleren selv har takket for sit ophold i klubben. Det forventes, at han skifter til Lazio henover sommeren. Edvard Tagseth er et større spørgsmålstegn, men lange udsigter til førsteholdsfodbold skulle angiveligt have fået nordmanden til at ville søge nye græsgange.
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned