NEIL MELLOR: ORIGI ER ET PERFEKT EKSEMPEL PÅ USELVISKHED ?>


  • FLERE STATISTIKKER


NEIL MELLOR: ORIGI ER ET PERFEKT EKSEMPEL PÅ USELVISKHED


Divock Origi lignede allermest en spiller der var på vej videre i sin karriere i starten af 2018/19 sæsonen. Det har han så efterfølgende vist at det langt fra var sagen. Syv mål senere og en ualmindelig vigtig del af Liverpools Champions League kampagne, står han og er nu 2. valg til angrebsposten.

Den tidligere Liverpool spiller, Neil Mellor, som var en del af det Champions League hold som var med til at gøre det umulige i Istanbul, mener at Origi er et perfekt eksempel på, hvordan man kæmper under Klopp.

- “Den attitude som de spiller har vist er et indblik I den professionalisme de besidder og det er vigtigt fordi hvis udskiftere reflekterer overs deres skuffelse og ikke performer, så kan det have store konsekvenser i omklædningsrummet,” fortæller Mellor til Liverpoolfc.com og han fortsætter:

- “Divock Origi er et godt eksempel. Han må have tænkt at han var på vej ned i rækkerne og at han ikke ville få spilletid, men han blev ved med at arbejde hårdt i træning og hermed imponere træneren og trænerstaben”

Den belgiske angriber har leveret gyldne øjeblikke i denne sæson og har åbnet kultstatus i klubben. Han har blandt leveret vindende mål mod Newcastle, et vindende mål i 96. minut mod Everton, to mål mod FC. Barcelona i en Champions League semifinale og det sidste mål i 2-0 sejren over Spurs i finalen.

- ”Det er et stort øjeblik for hvilken som helst spiller, so kæmpe cadeau til ham for ikke at give op på at være Liverpoolspiller. Han har set på sin låneaftale (til Wolfsburg I den forgangne sæson) at det ikke er godt at forlade Liverpool, så han har bevist at han gerne vil blive.”
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned