KARAKTERER: CHELSEA (U)


  • NÆSTE KAMP
  • FLERE STATISTIKKER


KARAKTERER: CHELSEA (U)

Skrevet af Clark James
Den 07. May. 2018

Der var træthed og tunge ben at spore søndag aften på Stamford Bridge. I Martin Busks faste indslag her på siden, Buskelysen, kaldte han gårsdagens opgør noget der mindede om en sommerkamp. Det må jeg give ham ret i - det var en meget tam affære. Det er dog ikke helt uforståeligt. The Reds har spillet mange kampe de seneste uger og måneder med en usandsynligt smal trup og derfor står vi nu overfor, at skulle slå Brighton i sidste spillerunde (eller Real Madrid) for at kunne sikre os Champions League-fodbold i næste sæson. Karakterskala

UB
Ubedømt
1
Elendig

2
Dårlig

3
Utilstrækkelig
4
Bestået

5
Under middel

6
Middel
7
Over middel

8
God
9
Fremragende

10
Ekstraordinær


SE SPILLERSTATISTIK

STARTOPSTILLING:

6
Loris Karius
Sæsongennemsnit: 6.3
Form (Seneste fem kampe): 5.6
MotM i denne sæson: 3

Kunne ikke gøre det store på scoringen fra Giroud og havde et par udmærkede redninger kampen igennem - blandt andet på Eden Hazards forsøg fra en spids vinkel i anden halvleg. 
4.5
Nathaniel Clyne
Sæsongennemsnit: 5.7
Form (Seneste fem kampe): 5.7
MotM i denne sæson: 0

Han så rusten ud. En spiller, der får rigtig godt af en "frisk start" og en lang pre-season denne sommer. Han kommer ikke til at presse Trent Alexander-Arnold for en startplads i sæsonens to sidste kampe. 
6
Dejan Lovren
Sæsongennemsnit: 6.4
Form (Seneste fem kampe): 6.7
MotM i denne sæson: 3

Spillede en fin kamp uden for alvor at være udfordret af andre end magiske Eden Hazard. Tabte hovedstødsduellen med Giroud på målet, men indlægget lå lige midt imellem ham og forsvarspartner Virgil van Dijk. 
6
Virgil van Dijk
Sæsongennemsnit: 7.3
Form (Seneste fem kampe): 7.4
MotM i denne sæson: 2

Solid som altid og uden de store svipsere. Fik lidt mere kamp til stregen i duellerne overfor Giroud end vi er vant til at se. 
5.5
Andrew Robertson
Sæsongennemsnit: 7.4
Form (Seneste fem kampe): 7.5
MotM i denne sæson: 6

Vores skotske favorit så træt ud og blev pillet ud hen mod slutningen af kampen. Havde flere gange, hvor han så ud som om, at hans koncentrationsevne blev påvirket af de 30 grader, der var i London søndag eftermiddag/tidlig aften. 
6
Georginio Wijnaldum
Sæsongennemsnit: 6.2
Form (Seneste fem kampe): 6.7
MotM i denne sæson: 1

Der var ikke meget risiko over Gini Wijnaldum i går, men ikke desto mindre lavede han 0 fejlafleveringer på 61 forsøg - det højeste antal med 100 % præcision målt på en Liverpool-spiller i en Premier League-kamp nogensinde. 
4.5
James Milner
Sæsongennemsnit: 6.7
Form (Seneste fem kampe): 6.5
MotM i denne sæson: 2

Så kunne den gamle maskine ikke fortsætte i samme fantastisk høje niveau længere uden en off-day. Milner så rigtig tung ud og lavede overraskende mange opspilsfejl, ligesom han så tynget ud af det trælår han pådrog sig tidligt i kampen. 
5
Trent Alexander-Arnold
Sæsongennemsnit: 6.6
Form (Seneste fem kampe): 5.9
MotM i denne sæson: 2

Startede godt og aggressivt på midtbanen, men faldt stille og roligt ud af kampen. Havde flere gode muligheder for at slå sine sædvanlige farlige indlæg i anden halvleg, men de kiksede flere gange. Ligner en mand, der også får godt af en uges forberedelse og restitution inden Brighton-kampen. 
4.5
Mohamed Salah
Sæsongennemsnit: 7.5
Form (Seneste fem kampe): 5.9
MotM i denne sæson: 15

... Og det gør Mo Salah også. 

Muligvis hans dårligste kamp i Liverpool-trøjen. Salah var ikke farlig på et eneste tidspunkt og fik endda filmet sig til en advarsel hen mod slutningen af første halvleg. 
5.5
Roberto Firmino
Sæsongennemsnit: 6.9
Form (Seneste fem kampe): 6.1
MotM i denne sæson: 5

Svære vilkår for Firmino, der dog meget tidligt i kampen kom til en farlig afslutning og et par gange efter pausen kom til nogle fine indlæg - dog uden der var nogen, der stod klar til at modtage bolden i boksen. 
6.5
Sadio Mané - MAN OF THE MATCH
Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste fem kampe): 7.5
MotM i denne sæson: 4

Var en af få spillere, der viste initiativ og overskud. Mané var især i første halvleg en kilde til evig uro og havde et par farlige forsøg - blandt andet et fra distancen som Courtois var nødt til at slå til hjørne. 
SUBS:

6
Jordan Henderson
Sæsongennemsnit: 6.2
Form (Seneste fem kampe): 6.8
MotM i denne sæson: 0

Kom ind for at sætte mere tempo på i opspillet. Det lykkedes tildels, men de bedste ting fra kaptajnen kom gennem hans tidlige indlæg, som skabte noget uro i hjemmeholdets bageste geledder. 
5
Dominic Solanke
Sæsongennemsnit: 6.2
Form (Seneste fem kampe): 6.2
MotM i denne sæson: 0

Jeg lægger ikke skjul på, at jeg godt kan lide Dom Solanke, men helt ærligt - kommer han nogensinde til at score et mål for Liverpool? Jeg håber det virkelig, men lægger vi de chancer sammen han har brændt henover sæsonen, så ser det knap så godt ud for den unge angriber. Har vel 1,5 eller 2 chancer han bør sætte i netmaskerne i går. 
UB
Alberto Moreno
Sæsongennemsnit: 6.2
Form (Seneste fem kampe): 5.7
MotM i denne sæson: 1

Var ikke længe nok på banen til at opnå bedømmelse. 


6
Jürgen Klopp
Sæsongennemsnit: 7.1

Gør hvad han kan med de folk han har til rådighed. Da jeg sad inden kampen og skulle sætte holdet som jeg ville have gjort det, var det ligeledes med Nathaniel Clyne ind på backen og ellers noget nær stærkeste. Jeg havde dog foretrukket Henderson fra start og især efter at have set Milners trætte stænger i aktion. Men igen - der er meget vi ikke ved og på det her stadie af sæsonen er der mange ting der spiller ind, når en manager udpeger sit hold efter en midtugekamp. 

Jeg synes Klopp satser på det rigtige tidspunkt og smider Solanke ind for Andy Robertson. Satsningen gav ikke pote, men vi fik da lagt et tryk i de sidste minutter. Der skal dog mere til hvis man vil have point på Stamford Bridge og næste gang vi skal forbi London og Chelsea forventer jeg en helt anden gejst. 

Seneste nyheder