KARAKTERER: BRIGHTON (H)


  • NÆSTE KAMP
  • FLERE STATISTIKKER


KARAKTERER: BRIGHTON (H)

Skrevet af Sebastian Bertelsen
Den 14. May. 2018

Kampen i går handlede først og fremmest om to ting; 1. At sikre top-4 og 2. At Mo Salah fik scoret sit 32. mål og dermed rekorden i Premier League. Spoiler alert: Begge ting skete. På en flot sommersdag i maj vandt Liverpool 4-0 i en kamp som burde være vundet meget større. Nogen har efterfølgende sagt at det var på en billig baggrund, og jeg er da enig i at man godt kunne se at Brighton ikke havde noget at spille for, men det er trods alt en flot sejr, og mine karakterer vil derfor reflektere dette og ikke modstanderens tilstand.Karakterskala

UB
Ubedømt
1
Elendig

2
Dårlig

3
Utilstrækkelig
4
Bestået

5
Under middel

6
Middel
7
Over middel

8
God
9
Fremragende

10
Ekstraordinær


SE SPILLERSTATISTIK

STARTOPSTILLING:

7.5
Loris Karius
Sæsongennemsnit: 6.3
Form (Seneste fem kampe): 5.6
MotM i denne sæson: 3

Havde forsvindende lidt at lave, da Brighton ikke havde noget at skyde med offensivt. Han kommer dog ud til det han skal i feltet og han er også dygtig til at sætte spillet hurtigt i gang, så vi kan få sat tempo i spillet. God sæsonafslutning af vores fremtidige nummer 1 (som det ser ud nu).
7.5
Trent Alexander-Arnold
Sæsongennemsnit: 6.6
Form (Seneste fem kampe): 5.9
MotM i denne sæson: 2

Defensivt gjorde han det ganske fint. Enkelte tabte dueller, men fik lukket af. Offensivt kom han som sædvanlig med frem, men i visse situationer blev han lidt for ubeslutsom eller tog den forkerte beslutning vedr. skud og indlæg. Men en god afslutning på en fremragende gennembrudssæon af vores unge scouser.
8
Dejan Lovren
Sæsongennemsnit: 6.4
Form (Seneste fem kampe): 6.7
MotM i denne sæson: 3

Stod fint defensivt og forsøgte at være aggresiv overfor sin direkte modstander. Gik godt 9 ud af 10 gange. Timede den enkelte gange forkert, men ikke noget der kostede. Scorer et lækkert hovedsstødsmål til 2-0. Grunden til karakteren ikke er over 8, er fordi han mangler en del i pasningsspillet når vi møder et defensivt hold som Brighton. Mange gange bruger han for mange berøringer og tager for langsomme beslutninger, hvilket til tider dræber tempoet. Bliver spændende at se om Liverpool henter en direkte konkurrent til Lovren næste sæson.
8.5
Virgil van Dijk
Sæsongennemsnit: 7.3
Form (Seneste fem kampe): 7.4
MotM i denne sæson: 2

En klippe defensivt som altid. Skal have ros for at sprede sin ro og selvtillid til resten af bagkæden. Han scorer ikke, men får alligevel højere karakter end Lovren, da hans spil med fødderne i går var ganske sublimt. Han slog mange lækre diagonale aflveringer som skubbede Brightons bagkæde og dermed skabte rum angriberne kunne løbe i. Sikke et køb han har været.
9
Andrew Robertson - MAN OF THE MATCH
Sæsongennemsnit: 7.4
Form (Seneste fem kampe): 7.5
MotM i denne sæson: 6

Og når vi snakker gode køb, så lad os tage turen videre til Andrew Robertson. Han endte ikke med at komme på PFAs årets hold, men flere eksperter på forskellige kanaler såsom Gary Neville og Brian Laudrup havde ham med. For sikke en historie han er, både i denne sæson, men også hans karriere i helhed. Kroner en fremragende sæson i Premier League af med en assist og sit første PRL mål for Liverpool. 
8.5
Jordan Henderson
Sæsongennemsnit: 6.2
Form (Seneste fem kampe): 6.8
MotM i denne sæson: 0

Henderson ser ud til at have fundet storformen frem her i slutningen af sæsonen. Pludselig ser han ikke tynget ud af sin tidligere fodskade, og han har samme energi som tidligere. Han var vigtig i CHL kampene mod City og Roma, og i går var han også over det hele i forsøget på at sætte tempoet i vejret, så Brightons forsvar ikke bare kunne stå som en mur. Håber han tager formen med til finalen i Kiev.
7.5
Georginio Wijnaldum
Sæsongennemsnit: 6.2
Form (Seneste fem kampe): 6.7
MotM i denne sæson: 1

Altid en svær spiler at bedømme, og en spiller som godt kan dele vandene. i går havde han muligheden for at score men brændte desværre. Dog vandt han rigtig mange bolde (9 ifølge statistikkerne), og de fleste var oppe på modstanderens banehalvdel og sørgede for vi kunne holde trykket på bagkæden. Savner flere direkte afleveringer mod en modstander som Brighton og at han sætter tempo i spillet når han har bolden, men ellers en god indsats.
7.5
Roberto Firmino
Sæsongennemsnit: 6.9
Form (Seneste fem kampe): 6.1
MotM i denne sæson: 5

Var til gårsdagens kamp rykket ned på midtbanen da Milner var småskadet, og vores trup er så tynd at der ikke rigtig var noget alternativ. En plads jeg godt mener han kan spille hvis det er, lidt ligesom da Countinho blev rykket derned. Han bringer noget mere dynamik og offensiv pondus til vores midtbane i fraværet af Ox'en. Dog var han usædvanligt uskarp i går og stod for flere store afbrændere. Der gik også lidt for meget brasilianer bold i den til tider hvilket førte til unødvendige boldtab. Firmino er fremragende som vores 9'er, men skulle det være kan han også sagtens blive en rigtig god midtbanespiller. 
9
Mohamed Salah
Sæsongennemsnit: 7.5
Form (Seneste fem kampe): 5.9
MotM i denne sæson: 15

The Egyptian King var igen at finde på måltavlen efter en mindre måltørke på tre kampe. Derudover leverede han også en fremragende assist til Solanke. Generelt kunne jeg godt se på ham at han havde haft en uges pause. Han var igen fyldt med energi og masser af bevægelse og vævre driblinger. Bliver endda snydt for et klokkeklart straffespark som han nok havde fået lov at tage i gårsdagens anledning. Men han fik sin 32. scoring og dermed rekorden for flest mål i en 38 kampes Premier League sæson. Sikke et køb og sikke en sæson. Nu får han yderliger 14 dages pause inden CL finalen. Skal nok blive godt.
8
Sadio Mané
Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste fem kampe): 7.5
MotM i denne sæson: 4

Personligt synes jeg Mané var flyvende i første halvleg. Enig i at ikke alle hans besluninger var korrekte. Et skud der skulle have været en aflevering og en aflevering der skulle have været et skud, men han var bare en konstant trussel i første halvleg. Utallige dybdeløb og udfordringer mod Brightons forsvar, og hvor det virkede til holdet lige skulle vågne op i de første 20-25 minutter var Mané der fra start af. Desværre intet slutprodukt denne gang, hvilket ellers har været kendetegnet for hans forår. Men vi kan håbe han gemmer det til finalen d. 26.
8.5
Dominic Solanke
Sæsongennemsnit: 6.2
Form (Seneste fem kampe): 6.2
MotM i denne sæson: 0

Jeg håber ikke Solanke læste reaktionerne fra fansene ovenpå nyheden om at han skulle starte inden. For det var ikke meget support han fik. Jeg kan sagtens følge folk der ikke mener han har vist nok, hvilket jeg naturligvis er enig i, men alternativerne var en Lallane der lige var kommet tilbage (og som ikke har spillet godt siden sin første skade i sæsonen) samt Ings som har fået en del spilletid på det seneste, dog uden at imponere. Solanke takkede en gangs skyld for tilliden med en assist og et mål, gog hvilket mål. Det var det vi alle havde håbet vi havde fået mere af. Jeg krydser fingre for det sker i næste sæson.
SUBS:

6.5
Adam Lallana
Sæsongennemsnit: 6.0
Form (Seneste fem kampe): 5.7
MotM i denne sæson: 0

Fik det sidste kvarter. Starter med en mindre svinestreg efter en stempling med strakt ben som burde have resulteret i en advarsel. Man kunne igen godt se at han manglede kamptræning og boldfølelse, men han laver dog lækre ting ved målet til 4-0 som mindede os om hvad det er han kan bidrage med. Jeg håber på vi kan få en lallana i storform tilbage i næste sæson.
UB
Danny Ings
Sæsongennemsnit: 5.9
Form (Seneste fem kampe): 6.1
MotM i denne sæson: 0

Fik de sidste 5 minutter på banen samt måske de sidste 5 minutter for Liverpool generelt.
UB
Ben Woodburn
Sæsongennemsnit: 6.0
Form (Seneste fem kampe): UB
MotM i denne sæson: 0

Fik også de sidste 5 minutter på banen i en sæson hvor han ikke fik ligeså meget spilletid som jeg havde håbet på. Bliver spændende at se hvad planen er med ham til næste sæson.


8.5
Jürgen Klopp
Sæsongennemsnit: 7.1

Han fik det han gik efter. En sikker sejr og et Mo Salah mål. Job done i Premier League. Havde dog gerne set os skifte vores indskiftninger ske lidt tidligere, da der ikke var nogen grund til at gamble ift. skader. Dog foregik kampen i et tempo som ikke burde have overbelastet nogen af spillerne. Havde dog været rart at få Woodburn at se mere end 5 minutter når nu kampen var afgjort så længe. Alt i alt er det dog svært at klage. Champions league deltagelse for andet år i træk for første gang i 9 år. Elsker den mand.
8
Anfield
Sæsongennemsnit: 7.1

En stemning på stadion er altid svær at vurdere bag tv-skærmen, da lyden kan komme an på hvilken kanal der viser kampen samt hvor kommentatorerne sidder. Men så vidt jeg kunne fornemme var der lidt for meget sommerstemning på tribunerne i den første halve time (indtil vi kom foran). Efter vi kommer foran og især i anden halvleg, var der god lyd på tribunerne i utallige hyldester af diverse spillere. Jeg kunne bare godt tænke mig at vi viste samme lydniveau når vi ikke er foran, da det er der drengene for alvor har brug for det. Glæder mig dog til den sidste European night hvor det kommer til at gå helt amok.
Seneste nyheder