KARAKTERER: RØDE STJERNE (U)


  • FLERE STATISTIKKER


KARAKTERER: RØDE STJERNE (U)

Skrevet af Martin Busk
Den 07. Nov. 2018

Sæsonens dårligste præstation. Det var faktisk pinligt. Så kort kan gårsdagens kamp opsummeres.

På samtlige parametre var Liverpool rigtig meget næstbedst og overlod al initiativ til det heroisk kæmpende hjemmehold fra Røde Stjerne. Nederlaget betyder, at Liverpool er presset til at få noget med hjem fra Paris i næste runde og alt tyder på at vi står overfor en af de magiske europæiske aftener på Anfield i den sidste runde, hvor Napoli kommer på besøg.

Det er unødvendigt, at det er kommet hertil og karaktererne fra tirsdagens kamp afspejler den ringe indsats i Serbien.Karakterskala

UB
Ubedømt
1
Elendig

2
Dårlig

3
Utilstrækkelig
4
Bestået

5
Under middel

6
Middel
7
Over middel

8
God
9
Fremragende

10
Ekstraordinær


SE SPILLERSTATISTIK

STARTOPSTILLING:

5
Alisson Becker
Sæsongennemsnit: 7.2
Form (Seneste fem kampe): 7.0
MotM i denne sæson: 5

Diskede op med et par gode redninger i den indledende fase af kampen. Kunne ikke stille meget op ved den første scoring, mens han måske, uden han dog skal lastes direkte for den, kunne have placeret sig længere tilbage ved Pavkovs anden scoring. Havde endvidere nogle risikable korte igangsætninger. 
2
Trent Alexander-Arnold
Sæsongennemsnit: 6.7
Form (Seneste fem kampe): 7.3
MotM i denne sæson: 1

Decideret dårlig indsats fra den unge højreback. Han var under pres fra første fløjt og formåede aldrig at dæmme op for Røde Stjernes venstre angrebsside. I det fremadrettede spil kneb det gevaldigt med pasningsspillet. Suevrænt den forsvarsspiller med laveste afleveringsprocent (69%)
4
Joel Matip
Sæsongennemsnit: 6.6
Form (Seneste fem kampe): 7.3
MotM i denne sæson: 0

Består kun lige. Matip så rusten ud, men havde omvendt en del clearinger og vandt de fleste af sine direkte dueller, både på gulvet og i luftlaget. Pasningsspillet lod til gengæld meget tilbage at ønske, bedst illustreret mod slutningen af 1. halvleg, hvor Matip bevægede sig med frem og fuldstændig hovedløst sendte en hård bold afsted op i banen, bare for at se den havne til målspark. 
4.5
Virgil Van Dijk
Sæsongennemsnit: 7.7
Form (Seneste fem kampe): 8.6
MotM i denne sæson: 3

Det var bestemt ikke den ellers så stærke hollænders aften. Blev den lille ved Pavkovs 1-0 scoring i zoneopdækningen og havde et par andre hovedstødsdueller der gik knap så godt som vanligt. Clearede dog hele 6 gange og var ok sikker i sit pasningsspil. Bør vi i øvrigt ikke snart se VvD score et mål i den anden ende omkring standardsituationer?
5.5
Andrew Robertson - MAN OF THE MATCH
Sæsongennemsnit: 7.3
Form (Seneste fem kampe): 6.8
MotM i denne sæson: 3

Heller ikke Robbo havde sin bedste aften. Alligevel var han en af de få Liverpool-spillere der kunne være indsatsen bekendt. Distribuerede ganske fint, var nogenlunde pålidelig i begge retninger og fik løbet venstrekanten sort. 
3
Georginio Wijnaldum
Sæsongennemsnit: 7.1
Form (Seneste fem kampe): 6.9
MotM i denne sæson: 2

Av! Det var vel den ellers så dynamiske hollænders dårligste præstation i sæsonen. Bør begå frisparket på Pavkov ved dennes scoring tl 2-0 og blev flere gange i de første 45 minutter overspillet i lignende situationer inde centralt. Var bedste pasningsspiller, men det kommer sig primært af en 2. halvleg, hvor Gini var den der skulle distribuere flest bolde videre. Var selv fuldstændig initiativløs og tog intet offensivt ansvar. Intet drive og ingen kreativitet.
2
James Milner
Sæsongennemsnit: 6.6
Form (Seneste fem kampe): 6.5
MotM i denne sæson: 2

Endnu mere av! Det var en skidt aften for kaptajnen. Startede ud med at vælge blå frem for rød side på dommerens mønt. Det gør man bare ikke, James! Han var virkelig dårlig og i 1. halvleg var han ét stort frispark. Hver gang han indgik i presspillet, endte han hovedløst med at begå frispark og vandt blot 20 % af sine dueller. Han var også manden bag Røde Stjernes 2-0 scoring. Fuldstændig tåbelig fejlaflevering centralt ind i banen. Han kom bedre ind i opgøret i 2. halvleg og tog en smule initiativ med løb i dybden, men det ændrer ikke på det samlede indtryk af en træt og uinspireret Milner.  
2.5
Adam Lallana
Sæsongennemsnit: 6.0
Form (Seneste fem kampe): 6.5
MotM i denne sæson: 0

I en kamp som denne, skal kreativiteten komme fra Lallana. Jaja, han er fortsat ved at finde formen, men forventningerne er altså større i et udebaneopgør, hvor vi skal sejre. Han ville gerne, men evnede ikke. Dårligste pasningsspiller af alle. Det er under standard og ikke i orden. Burde have været udskiftet længe før spilleminut 79.
4.5
Mohamed Salah
Sæsongennemsnit: 7.0
Form (Seneste fem kampe): 7.1
MotM i denne sæson: 7

Forsøgte i det mindste. Startede okay ud, men forsvandt i store dele af kampen. Var dog alligevel farligste LFC-spiller med blandt andet en god afslutning mod slutningen og kort efter et forsøg på ydersiden af stolpen. Stod for 8 afslutninger, heraf 3 indenfor målrammen. Hans umådelig dårlige hjørnespark trækker dog ned, ligesom han havde udfordringer med at ramme en holdkammerat selv på kort afstand. 
2.5
Sadio Mané
Sæsongennemsnit: 7.1
Form (Seneste fem kampe): 8.1
MotM i denne sæson: 5

Tog en smule initiativ i første halvdel af 1. halvleg. Her rundede han flere gange Røde Stjernes højreback Stojkovic i situationer hvor der var ved at opstå muligheder. 2. halvleg var til gengæld helt abnorm dårlig fra senegaleseren. Orv hvor var det skidt da han kom over i højre side. Det MÅ være forventningen at der over 90 minutter kommer meget mere fra Mané end det var tilfældet. 
2
Daniel Sturridge
Sæsongennemsnit: 6.1
Form (Seneste fem kampe): 5.2
MotM i denne sæson: 0

Øj en misser fra Daniel Sturridge. Det ligner ham ikke. Scorer han på den i det 17. minut, så bliver kampen en anden. Det var som om at han ikke ramte bolden helt rent, men det er naturligvis en chnace der skal udnyttes. Burde i et par andre situationer have været mindre selvisk og i stedet fundet en holdkammerat i en bedre position, frem for at afslutte i blinde. Bidrog derudover med absolut ingenting.
SUBS:

5.5
Joe Gomez
Sæsongennemsnit: 7.6
Form (Seneste fem kampe): 6.6
MotM i denne sæson: 4

Spillede en ganske god halvleg, der underbyggede påstanden om at han burde være startet på banen. Han var vel faktisk tæt på at være bedste Liverpool-mand. Ganske god i pasningsspillet. Havde ikke så meget at se til rent defensivt. 
4
Roberto Firmino
Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste fem kampe): 6.8
MotM i denne sæson: 2

Startede ganske godt og opportunistisk, da han kom på banen fra starten af 2. halvleg og tog lidt initiativ, men som halvlegen skred frem, blev han stort set lige så usynlig som holdets øvrige spillere og kom ikke frem til noget som helst. 
UB
Divock Origi
Sæsongennemsnit: 6.5
Form (Seneste fem kampe): 6.7
MotM i denne sæson: 0

Fik 11 minutter plus det løse, i sin første Liverpool-optræden i 15 måneder. Brugen af Origi er vel udtryk for at det står pænt skidt til med Liverpools offensiv for tiden. 


2
Jürgen Klopp
Sæsongennemsnit: 7.5

Det var ganske enkelt en skidt tilgang fra Jürgen Klopps side. Er det i en sådan kamp, at han mener at Buvac var hjernen? For der var ikke meget der indikerede, at han selv brugte hjernen. Det er ikke ofte han får hug, men det vidste sig at være en skidt disposition at lade særligt Lallana og Sturridge starte. Liverpool deltog i en 'must win' kamp og Klopp har med sin tilgang til kampen valgt at sætte Europa League på radaren frem for Champions League.  

Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned