KARAKTERER: BURNLEY (U)


  • FLERE STATISTIKKER


KARAKTERER: BURNLEY (U)

Skrevet af Martin Busk
Den 06. Dec. 2018

12-3-0 og den bedste turneringsstart i vores 126 årige levetid. Dette på trods af en urolig aften på Turf Moor, hvor værterne længe så ud til at volde Liverpool store problemer. En hårdt tilkæmpet udesejr, der viser at The Reds mener det alvorligt i denne sæson. Vi vinder grimt i denne sæson, også på en kold og våd onsdag aften væk fra Anfield. Det er alligevel imponerende nok. 

 

Her er karaktererne fra gårsdagens opgør mod Burnley:Karakterskala

UB
Ubedømt
1
Elendig

2
Dårlig

3
Utilstrækkelig
4
Bestået

5
Under middel

6
Middel
7
Over middel

8
God
9
Fremragende

10
Ekstraordinær


SE SPILLERSTATISTIK

STARTOPSTILLING:

8
Alisson Becker
Sæsongennemsnit: 7.3
Form (Seneste fem kampe): 8.9
MotM i denne sæson: 8

Alisson blev endnu mere lækker efter en tur hos frisøren. Distribuerede ikke fantastisk før pausen. Begge hænder på bolden ved Burnleys scoring, spørgsmålet var om han havde ordentlig kontrol over den. Hul i det. Redningen ved 2-1, igangsætningen til Sturridge og mål 10-12 sekunder senere. Det er simpelthen fremragende. 
UB
Joe Gomez
Sæsongennemsnit: 7.1
Form (Seneste fem kampe): 6.0
MotM i denne sæson: 4

Måtte udgå efter bare 20 minutter, med hvad der lignede en alvorlig ankelskade og kan derfor ikke for alvor bedømmes. Ben Mees hårde tackling på baglinjen satte en stopper for Gomez' aften og kalenderåret 2018. Forinden var han også blevet hårdt nedlagt af Ashley Westwood. Aggressive Burnley gjorde det af med Gomez.
7
Joel Matip
Sæsongennemsnit: 7.0
Form (Seneste fem kampe): 8.4
MotM i denne sæson: 1

6,5 for tæt på over middel eller 7 for over middel. Det bliver til et 7-tal og det på trods af en skidt 1. halvleg, hvor Matip så rusten ud og hvor han var én stor fejlaflevering, der ovenikøbet begik klodsede frispark på farlige steder. Omvendt spillede han sig gevaldigt op i 2. halvleg, var god til at holde linjen og forsvarsspillet blev opjusteret til en van Dijk-light udgave. Han har udsigt til mere spilletid de kommende uger - og når han får banket rusten af, kan han være et ganske fint alternativ til Dejan Lovren. 
8
Virgil Van Dijk
Sæsongennemsnit: 7.8
Form (Seneste fem kampe): 8.5
MotM i denne sæson: 3

Virgil van Dijk ydede igen en fænomenal indsats og var endnu engang krumtappen i bagerste geled. Tog til tider lidt løst på det, men fik selv ryddet op efterfølgende. Fantastiske diagonalafleveringer og et vinderinstinkt der smittede af på de øvrige. Lækker assist ved Firminos føringsmål. Det eneste han mangler er flere scoringer efter standardsituationer. Et enkelt mål i 2½ år er for lidt i forhold til hans massive styrke i luftspillet. 
6.5
Alberto Moreno
Sæsongennemsnit: 5.6
Form (Seneste fem kampe): 5.9
MotM i denne sæson: 0

Alberto Moreno er voldsomt udskældt og sammen med Jordan Henderson er han vores yndlingsoffer, når det ikke lige går som vi gerne vil have det. Albie gjorde det rent faktisk okay og modsat så mange andre LFC-spillere var han bedre i 1. halvleg end han var efter pausen. Han forsvarede ganske fint, begik ingen åbenlyse fejl og prøvede at bidrage offensivt. Han er dog selvsagt niveauer under Andy Robertson, 
6
Jordan Henderson
Sæsongennemsnit: 7.0
Form (Seneste fem kampe): 7.8
MotM i denne sæson: 4

Kaptajnen indtager for tiden en birolle. Han prøver så godt han kan. Lå meget dybt i går og vikarierede flere gange i bagerste geled, hvor han egentlig ryddede fint nok op. Han prøver at være spilbar og tilbyder sig hele tiden, men når han kommer på bolden, sker der for lidt. Han er god til at flytte boldene rundt, hvilket der selvfølgelig også er behov for, men der savnes fantasi og fremadrettethed i hans spil, ligesom han blev løbet lidt over ende, når Burnley for en sjælden gangs skyld fik et etableret angreb i gang. 
7.5
James Milner
Sæsongennemsnit: 6.7
Form (Seneste fem kampe): 7.5
MotM i denne sæson: 2

Kamp nummer 499 for fantastiske James Milner. Når Burnleys Jack Cork har scoret, så har Burnley indtil i går ikke tabt. Det samme var tilfældet med Milner - og selvfølgelig trak Milner sig også sejrrigt ud af den statistik. Find klippet på nettet og gense scoringen. Det er sateme godt sparket ind. Han er bare pålidelig og da han blev belønnet for sit mål med en plads på venstrebacken, var han også god.  
8.5
Naby Keita - MAN OF THE MATCH
Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste fem kampe): 7.8
MotM i denne sæson: 3

Tæt på fremragende og man fristes til igen at sætte spørgsmålstegn ved hvorfor han ikke spiller oftere. Han har været kritiseret af diverse pundits for ikke at slå til. Det er altså svært, når man enten har været ude med småskader eller når man bliver sat på bænken. I går så vi det potentiale som Naby Keita besidder og det er altså stort. Bedste Liverpool-spiller i begge halvlege. Høj afleveringsprocent. I de første 45 minutter var han den eneste der viste noget fremadrettet. Flot drive og boldomgang, hurtig i tanke og handling, kreativ og fede afslutninger, der havde fortjent bedre skæbne. Lad ham nu spille på lørdag også. 
7
Xherdan Shaqiri
Sæsongennemsnit: 7.0
Form (Seneste fem kampe): 6.6
MotM i denne sæson: 2

Der var stort presse på det lille køleskab, eftersom den normale fronttrio ikke startede. Han var tæt på udsynlig i 1. halvleg og man savnede, at han turde mere end det han viste. Han spillede sig dog flot op og blev langt mere involveret i 2. halvleg, hvor han tog mere ansvar og satte flere farlige angreb i gang, ligesom han krydrede det med sin scoring til 3-1. 
6
Divock Origi
Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste fem kampe): 7.9
MotM i denne sæson: 0

Helten fra i søndags viste hvorfor han er forholdsvis langt fra holdet, når det kommer til kampe mod dygtigere modstandere. Der var ikke meget der lykkedes for belgieren. Dårlige førsteberøringer og tydelig rusten. Når det så er sagt, så sætter han alligevel - sammen med Keita - Milners udligning op. 
7
Daniel Sturridge
Sæsongennemsnit: 6.0
Form (Seneste fem kampe): 5.5
MotM i denne sæson: 0

Når Sturridge ikke scorer mål, så får han ofte kritik, fordi vi primært forventer mål fra hans side. Vi ved at han kan mere end hvad han viste i går, men vi ved også hvor hamrende farlig hans venstrefod er. Fik en mere central rolle i 2. halvleg og det hjalp. Han havde flere gode aktioner med et flot første-touch på bolden, arbejdede faktisk hårdt i flere situationer og var stærkt involveret i den afgørende scoring til 3-1. 
SUBS:

6.5
Trent Alexander-Arnold
Sæsongennemsnit: 6.9
Form (Seneste fem kampe): 8.1
MotM i denne sæson: 2

Frisparks-eksekveringen ved 2-1 målet trækker Trent op fra middel til tæt på over middel. Han kan altså noget på de standardsituationer. Var pålidelig defensivt, men kunne måske have brugt sin fysik bedre ved Burnleys scoring. Han er dog en mere naturlig højreback end Gomez når der skal angribes. 
7
Roberto Firmino
Sæsongennemsnit: 6.9
Form (Seneste fem kampe): 6.9
MotM i denne sæson: 2

Så igen skarp ud. Målet var nemt, men vigtigt, både for kampens udfald og for Firmino selv. Arbejdede hårdt, var god i kombinationerne og virkede i spillehumør. Mere af det Bobby.
7
Mohamed Salah
Sæsongennemsnit: 7.1
Form (Seneste fem kampe): 7.4
MotM i denne sæson: 8

Kom ind og gav liv i kludene. Vil altid tiltrække sig stor opmærksomhed og man ser bare, at der sker ting når han er på banen. Var tæt på et par gange og serverede den flot for Shaqiri til 3-1.
8
Jürgen Klopp
Sæsongennemsnit: 7.7

Jürgen Klopp skal have et 8-tal for en god præstation. Gamblede kraftigt med 7 udskiftninger i forhold til Everton-kampen og legede med ilden. Han beviste dog (igen) at han ved bedre end os andre og står nu i spidsen for det Liverpool-hold med den bedste start nogensinde. Det sjove er, at vi stadig forventer endnu mere af ham og vi håber stadig på at han gider at lytte lidt mere til os fans og vores gode idéer om hvordan Liverpool bør stille op. Så rigtigt ved at bringe både Firmino og Salah med små 25 minutter igen og ved at tage Moreno ud og flytte Milner ned på backen. 

Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned