KARAKTERER: BAYERN MÜNCHEN (U)


  • FLERE STATISTIKKER


KARAKTERER: BAYERN MÜNCHEN (U)

Skrevet af Frederik Fonnesbech-Wulff
Den 14. Mar. 2019

Så bliver det ikke bedre på en regnvåd blæssende onsdag midt i marts. Avancement i Champions League efter en 1-3 sejr på udebane mod mægtige Bayern München. Inden kampen var der meget fokus på, at Liverpool har tabt samtlige udebanekampe i turneringen siden kvartfinalerne sidste sæson, hvor vi fik point sidst.

Desuden kom Bayern til kampen med en 12-1 score siden sidst vi så dem. Men med mål af Mané, Van Dijk og mere Mané, så kunne end ikke et selvmål af Matip lægge os ned. Liverpool er kvartfinale-klar. Fantastisk aften.Karakterskala

UB
Ubedømt
1
Elendig

2
Dårlig

3
Utilstrækkelig
4
Bestået

5
Under middel

6
Middel
7
Over middel

8
God
9
Fremragende

10
Ekstraordinær


SE SPILLERSTATISTIK

STARTOPSTILLING:

7
Alisson Becker
Sæsongennemsnit: 7.3
Form (Seneste fem kampe): 8.9
MotM i denne sæson: 8

Der var ikke meget at lave for Alisson, der dog måtte give afkald på et clean sheet. Han dækker dog sine områder godt, når der en sjælden gang imellem kom indlæg og lignende, og målet er der vel ikke særlig meget at gøre ved. Jeg tror Alisson havde det fint med kampens udfald, selvom det ikke var hans kamp at shine i.
8
Trent Alexander-Arnold
Sæsongennemsnit: 6.9
Form (Seneste fem kampe): 8.1
MotM i denne sæson: 2

Som oftest vælger modstanderen at køre meget af deres offensive spil henne ved Trent. Bayern gjorde præcis det samme, og jeg synes, at Trent gør god figur. Udover et par enkelte indlæg, der ledte til absolut ingenting, så var der ingen gennembrud fra Trents område. Samtidig spiller The Scouser In Our Team en god offensiv kamp med masser af fint linkup-spil med Salah. Godt skuldret, knægt.
8
Joel Matip
Sæsongennemsnit: 7.0
Form (Seneste fem kampe): 8.4
MotM i denne sæson: 1

Matip scorer Bayerns eneste mål på en fuldstændig identisk situation, som han næsten scorede selvmål på i det første opgør. Det er bare ikke godt nok. Men Matip er resten af kampen fantastisk, og kan med en vis ret kigge anklagende på Robbo ved målet. Tackler, dominerer, bryder bolden og er til stede i rigtig meget af spillet. Med sin 10. startplads i træk synes jeg efterhånden, at det er svært at komme udenom hans niveau, selvom det ikke var en fantastisk performance mod Burnley i weekenden.
9
Virgil Van Dijk
Sæsongennemsnit: 7.8
Form (Seneste fem kampe): 8.5
MotM i denne sæson: 3

Det er ikke svært at vænne sig til en VVD, der laver mål. Det er jeg ret tosset med. Lige som man troede, at der ikke var mere, han kunne gøre for at bygge på sit spil, så dukker han op og scorer på DET tidspunkt i DEN kamp. Leading from the front. Det åbner for en hel ny liste af superlativer, der kan smides i retningen af vores no.4, selvom han nok bare header dem væk.
7
Andrew Robertson
Sæsongennemsnit: 7.4
Form (Seneste fem kampe): 7.9
MotM i denne sæson: 5

Ikke den stærkeste indsats, og super ærgerligt at trække et unødvendigt gult kort, der udelukker ham fra første opgør i kvartfinalen. De farligste situationer - også Bayern-målet - starter med Serge Gnabry i Robbos side. Jeg kunne nu godt have set ham score på sit skud, som Neuer reder. Robbo bliver savnet i vores næste Champions League-kamp – det er helt sikkert.
UB
Jordan Henderson
Sæsongennemsnit: 7.0
Form (Seneste fem kampe): 7.8
MotM i denne sæson: 4

Desværre må Hendo smutte ret tidligt, og det forlyder sig at han har forstuvet anklen. Vores kaptajn var ellers kommet ind i en udmærket stime af gode præstationer – vi håber på, at han snart er klar igen.
7
Georginio Wijnaldum
Sæsongennemsnit: 7.0
Form (Seneste fem kampe): 6.9
MotM i denne sæson: 3

Ikke en særlig god præstation i 1. halvleg, men var meget bedre efter pausen. Gini smider en del bolde væk i perioder af kampen, men han var virkelig god til at udnytte det rum på midtbanen, som Bayern efterlod i store dele af 2. halvleg. Desuden synes jeg, at hele midtbanen var gode til at falde ned mellem vores forsvarsspillere og dække godt af, så der ikke kunne løbes igennem kæden.
7
James Milner
Sæsongennemsnit: 6.7
Form (Seneste fem kampe): 7.5
MotM i denne sæson: 2

Ligesom Gini bliver der smidt en del dårlige pasninger her og der, men som sagt, så var midtbanen dygtige i vores defensivfase. Det var ekstremt vigtigt, da Bayern skulle fremad banen – Liverpool afviser, og Milner og Gini udnytter de tomme rum til at komme den anden vej. Udmærket indsats, men jeg håber og tror på mere mod Fulham.
9
Sadio Mané - MAN OF THE MATCH
Sæsongennemsnit: 7.3
Form (Seneste fem kampe): 8.5
MotM i denne sæson: 6

Flot, flot indsats – to basser og en konstant trussel. Der er virkelig gang i Mané for tiden, der nu har scoret 10 mål i de seneste 10 kampe. Det er virkelig lækkert at have en spiller i den slags form. Jeg kan simpelthen blive ved med at kigge på det første mål. That turn. Andet mål var også fantastisk – det er dog mere Salahs superindlæg, der løber med prisen i den situation. Ikke en finger at sætte på Manés præstation.
8
Roberto Firmino
Sæsongennemsnit: 6.9
Form (Seneste fem kampe): 6.9
MotM i denne sæson: 2

Si señor/sim senhor. Bobby er tæt på både at sætte en assist og et mål på sin performance, men marginalerne manglede. Løb konstant og så farlig og selvsikker ud. Han scorer mod Fulham.
8
Mohamed Salah
Sæsongennemsnit: 7.1
Form (Seneste fem kampe): 7.4
MotM i denne sæson: 8

Det er nu underligt med Mo. Han mangler at score, men han er så vigtig for vores offensive spil. Endnu engang er han tæt på at score, skaber chancer og ender med assist. Salah startede på venstrekanten for at skulle udfordre Rafinha i Kimmichs fravær. Det var ganske unødvendigt, da jeg synes han allerede var bedre end Alaba i mange situationer i første kamp. Jeg vil lige slå et slag for den defensive indsats og udmærket linkup-spil med Trent. Jeg håber, at han er tilfreds med sin form for øjeblikket, for som jeg ser det, er han uhyre vigtig for de andre og mangler kun selvtillid for at score på sine chancer.
SUBS:

7.5
Fabinho
Sæsongennemsnit: 7.2
Form (Seneste fem kampe): 7.7
MotM i denne sæson: 3

Kommer allerede på banen efter 13 minutter, efter Hendo må gå skadet fra banen. Dårligere med bolden end uden, men endnu engang synes jeg, at han viser klasse. Jeg tror mange var overraskede over, at han ikke startede kampen, men der skulle jo ikke gå længe før han kom ind – så alle må vel være glade.
7
Divock Origi
Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste fem kampe): 7.9
MotM i denne sæson: 0

Jeg giver Origi en karakter, da han så helt klar ud og havde en stor del i det tredje mål. Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at han udvikler sig til en målsluger fra bænken, for der er bare glimt at gode sager hos ham.
UB
Adam Lallana
Sæsongennemsnit: 6.0
Form (Seneste fem kampe): 6.5
MotM i denne sæson: 0

Adam Lallana blev skiftet ind til sin 10. Champions League-kamp for Liverpool. Det er vel en slags jubilæum, så tillykke med det!
8
Jürgen Klopp
Sæsongennemsnit: 7.7

Svær at give karakter. Midtbanen fungerer ikke rigtig godt i første halvleg, og de fleste havde nok også valgt Fabinho fra start. Starter med Salah på venstrekanten men ændrer det så hurtigt igen. Men det er netop det, jeg synes, gør et godt indtryk. Der bliver ændret på tilgangen og taktikken, når den ikke fungerer efter formålet. Vi skulle ud og spille en god kamp med offensiv kvalitet, og det synes jeg virkelig, at Klopp formåede at få holdet til. Hele indsatsen kan ses som et pragtfuldt eksempel på den udvikling, Klopp har ført klubben igennem. Hummels sagde efter kampen, at de kender Klopps måde at dominere kampe på – he would know - og måtte derefter indrømme, at der ikke kunne dæmmes op for det. Jeg er egentlig imponeret over indsatsen i svære omgivelser med svære betingelser, selvom det ikke var kønt i store dele af kampen. Det virker som om, at vi hele tiden var favoritter mod Bayern. Det er fedt, venner.

Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned