KARAKTERER: KARAKTERER: WOLVES (H)


  • FLERE STATISTIKKER


KARAKTERER: KARAKTERER: WOLVES (H)

Skrevet af Martin Busk
Den 13. May. 2019

 

Miraklet udeblev. Men det var der. I ganske få sekunder godt nok, men vi fik færden og følelsen af hvad et mesterskab ville betyde for os. Vild følelse så længe det varede. Tænk på næste år. Vi har en realistisk chance for at løfte mesterskabspokalen. Lad os bede til de høje magter om at det vil ske. 

Vi vinder 2-0 over et ganske stærkt Wolves-mandskab i årets sidste PL-kamp. Liverpool spillede ikke for fuld damp og aligevel blev en stensikker 2-0 sejr kørt i land. Her er karakterne til gårsdagens spillere m.fl. Karakterskala

UB
Ubedømt
1
Elendig

2
Dårlig

3
Utilstrækkelig
4
Bestået

5
Under middel

6
Middel
7
Over middel

8
God
9
Fremragende

10
Ekstraordinær


SE SPILLERSTATISTIK

STARTOPSTILLING:

8
Alisson Becker
Sæsongennemsnit: 7.3
Form (Seneste fem kampe): 8.9
MotM i denne sæson: 8

Han var bare god igen. Et par vigtige indgreb og et par gode redninger. Clean sheet nummer 21 i sæsonen gav ham efterfølgende Golden Gloves, hvilket er fuldt ud fortjent. Han er den keeper der er blevet passeret færrest gange i sæson. 22 gange i 38 kampe i sin første sæson. En mand der er til at stole på og som nok skal sørge for at tage sig af det fornødne i den kommende CL-finale.
7
Trent Alexander-Arnold
Sæsongennemsnit: 6.9
Form (Seneste fem kampe): 8.1
MotM i denne sæson: 2

Tippede indlægget ind til Sadio Manes åbningsmål og leverede assisten på Manes andet mål. Det trækker op. Havde dog flere koncentrationsfejl og han var udfordret defensivt, men det går nok, når man besidder en sådan offensiv pålidelighed. 
8
Joel Matip
Sæsongennemsnit: 7.0
Form (Seneste fem kampe): 8.4
MotM i denne sæson: 1

Endnu engang var Matip bare god. Det har han stort set været hele sæsonen. Imponerende form og endnu mere imponerende forsvarsspil. Væk er fejlene og de klodsede indgreb. Matip virker nærmest cool i det han foretager sig, også når han strudser sig med fremad i banen.  
7
Virgil Van Dijk
Sæsongennemsnit: 7.8
Form (Seneste fem kampe): 8.5
MotM i denne sæson: 3

Solid i det meste af kampen. Var ikke så involveret som han plejer, hvilket betød en forholdsvis stille eftermiddag for den store hollænder. Til tider lidt for langt væk i sin støtte til Andy Robertson, når Matt Doherty udfordrede, men gjorde ellers det han skulle og bidrog igen til at holde målet rent. 
6
Andrew Robertson
Sæsongennemsnit: 7.4
Form (Seneste fem kampe): 7.9
MotM i denne sæson: 5

Skotten var tvivlsom før opgøret og vel egentlig en anelse overraskende at han blev klar. Det var tydeligt, at han var en smule præget af sin skade fra midtugens CL-opgør mod Barcelona og blev ofte testet i duelspillet af Doherty, hvilket han ikke slap lige godt fra hver gang. Det var fint at han blev udskiftet med ti minutter igen og han er forhåbetlig tilbage for fuld styrke om små tre uger.
6.5
Fabinho
Sæsongennemsnit: 7.2
Form (Seneste fem kampe): 7.7
MotM i denne sæson: 3

Afdæmpet indsats af Fabinho. Tænkte fremad hver gang han modtog bolden og dækkede et stort område i begge retninger. Simpel og effektiv. 
6
Georginio Wijnaldum
Sæsongennemsnit: 7.0
Form (Seneste fem kampe): 6.9
MotM i denne sæson: 3

En middelmådig kamp af Gini Wijnaldum, særligt i forhold til indhoppet i tirsdagens kamp mod Barcelona. Men han gjorde det generelt ganske fint, uden at være prangende. 
6.5
Jordan Henderson
Sæsongennemsnit: 7.0
Form (Seneste fem kampe): 7.8
MotM i denne sæson: 4

Heller ikke kaptajnen var helt oppe at ringe. Nok ganske naturligt. Men han gjorde sit i det hårde arbejde og bidrog fint i både presspil og opbygningsspil. Det vigtigste var vel egentlig, at han ikke blev skadet og at han har selvtilliden i behold inden den store finale. 
6.5
Mohamed Salah
Sæsongennemsnit: 7.1
Form (Seneste fem kampe): 7.4
MotM i denne sæson: 8

Også en rimelig anonym eftermiddag for Mo Salah. Ofte levende og i bevægelse, hvilket altid gør ham værd at holde øje med for et hvert forsvar. Han trak mange Wolves-folk til sig og sørgede for, at de ofte var beskæftiget, når Liverpool var i angreb. Målfarlig, som sin datter efterfølgende var det, blev han dog kun meget sjældent, men fint at få en kamp i benene, efter sin lille hjernerystelse og inden CL-finalen venter. 
6
Divock Origi
Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste fem kampe): 7.9
MotM i denne sæson: 0

Ned på jorden igen. Fik en god times tid og kæmpede med sit spil. Han kom dog tæt på en enkelt gang før han blev udskiftet. Hold du dig bare klar til det 77. minut i Madrid, Divock.
8.5
Sadio Mané - MAN OF THE MATCH
Sæsongennemsnit: 7.3
Form (Seneste fem kampe): 8.5
MotM i denne sæson: 6

Lidt mere end god, alene fordi at han sørgede for de to scoringer, hvilket også gør ham til Man of the Match, snævert foran Joël Matip og Alisson. Sådan har det været mange gange med Sadio i denne sæson, kampafgørende som ind i helevde. 
SUBS:

6.5
James Milner
Sæsongennemsnit: 6.7
Form (Seneste fem kampe): 7.5
MotM i denne sæson: 2

Kom ind med en halv times tid tilbage og gjorde det han altid gør. Knoklede, løb og fightede med sit store hjerte. 
UB
Joe Gomez
Sæsongennemsnit: 7.1
Form (Seneste fem kampe): 6.0
MotM i denne sæson: 4

Fik små 10 minutter i stedet for Robbo.
UB
Alex Oxlade-Chamberlain
Sæsongennemsnit: 6.5
Form (Seneste fem kampe): UB
MotM i denne sæson: 0

Kom ind med få minutter tilbage i stedet for Gini. Next year, Chambo! 


9
Jürgen Klopp
Sæsongennemsnit: 7.7

Han scorer dagens højeste karakter. Satte det rigtige hold og sejrede ganske sikkert. Man har som manager gjort det fremragende efter en fodboldkamp, når man besejrer det bedste hold udenfor top 6 med 2-0 i en kamp hvor man er tvunget til at tage alle tre point. 
8.5
Anfield
Sæsongennemsnit: 7.3

Anfield var i stødet i sæsonens sidste hjemmekamp. Især fra det 17. til det 28. minut fik den fuld smadder. Men generelt var der godt med tryk på, på trods af nervøsiteten. Den forsvandt dog lidt i takt med at City udbyggede føringerne - og til sidst handlede det om at takke drengene for en fantastisk sæson, hvor eneste nederlag på hjemmebane var i Carabao Cuppen mod Chelsea. 
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned