PRAKTISK INFO: FINALE-ARRANGEMENT PÅ GLADSAXE STADION


  • STATS


PRAKTISK INFO: FINALE-ARRANGEMENT PÅ GLADSAXE STADION

Skrevet af LFC Family DK
Den 21. May. 2018
Vi modtager mange spørgsmål vedrørende finale-arrangementet fra jer derude, hvilket vi er super glade for. Det betyder nemlig, at I glæder jer lige så meget som os. Vi har i denne artikel forsøgt at svare på så mange spørgsmål som muligt og klarlægge hvordan arrangementet kommer til at forløbe, samt hvilke retningslinier, der foreligger. 

 

Generel information

Festen starter kl. 15:00 og vi opfordrer alle til at komme tidligt. 

Konferencier på dagen: Ibi Makienok. Ibi, som er livslang Liverpool-fan, tager os i hånden og hele vejen gennem dagens program, samt videre til afterparty i København efter kampen. Hun trækker ligeledes lod om fede præmier, præsenterer dagens indslag og leverer et storslået sceneshow.

En irsk live-guitarist med autentisk Liverpool-musik underholder, sammen med prominente danske kunstnere, herunder Hjalmer og et gigantisk musiknavn på den danske musikscene, som dagens helt store surprise.

TV3 Sport/TV3+ dækker live gennem dagens begivenheder og har som minimum en reporter ude i løbet af dagen.

 

Hvis du er medlem, så husk at dit medlemskort fungerer ved login på din mobil. Her indsætter du blot et billede ved login, så har du dit elektroniske medlemskort ved hånden, som du skal vise i indgangen og i baren hele dagen. 

 

Vi opfordrer alle mand til at komme i røde trøjer for at skabe den flottest mulige kulisse. Der vil blive arrangeret stort røgshow med en flot mosaik, som viser den danske Liverpool-familie frem fra vores bedste side. 

 

Det vil både være muligt, at sidde på tribunen, samt at stå/sidde på græstæppet dagen igennem. Derfor kan det anbefales, at pakke et tæppe til anledningen. 

 

Arrangementet og lokationen er handikapvenlig og der er elevator til rådighed ved ind- og udgang. Det er ligeledes muligt, at medbringe ledsager ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Der er specielt podie med fint udsyn for kørestolsbrugere. 

 

Transport

Til de Reds, der kommer langvejsfra, vil der være indsat busser (mod en mindre betaling) fra Aalborg, Randers, Herning, Esbjerg, Kolding, Fredericia & Odense. Man melder sig på disse afgange gennem de lokale afdelinger. 

 

For dem, der er bosat i og omkring København:

Bus: 42, 68 & 250S kører lige til døren. 200S til Harald Nyborg, Søborgvej (1,0 km)

Tog: S-togslinierne H & B til Buddinge station (1,6 km)

 

Læs yderligere om offentlig transport til Gladsaxe Stadion her: https://www.rejseplanen.dk/ 

 

Der er gratis parkering i området og åbne parkeringspladser ud mod både Gladsaxevej og Vandtårnsvej. 

 

Priser & betalingsmuligheder

Som medlem af LFC Family DK sparer man 50 % hele dagen - både på billetten og i baren. Det betyder, at priserne ser således ud (medlemspriserne er markeret med fed skrift):

 

Billetkøb: 149,- | 299,-

Fadøl: 25,- | 50,-

Sodavand: 15,- | 30,-

Drinks: 30,- | 60,-

 

KØB DIN BILLET HER: http://lfcfamily.dk/championsleague/

 

Der vil være mulighed for at købe varieret mad på stadion på dagen.

Det er muligt at købe billetter i døren på kampdagen (+ gebyr), medmindre der er udsolgt inden da. 

Det er muligt at betale med sit betalingskort og/eller MobilePay på dagen og arrangementet vil være kontantløst. 

 

HUSK: Folk der har købt billet med flere personer på samme bestilling skal komme samtidig. Man kan kun komme ind på samme billet på den måde. Kommer man forskudt af hinanden, har vi dog sat en bar op ude foran indgangen, hvor man kan stå og få noget at drikke i sommervejret indtil man er samlet. 

 

Sikkerhed

Der vil være hyret professionelt vagtpersonale på dagen, som har erfaring med afvikling af sikkerhed til events af denne type. Dette er normal procedure, når et event af denne størrelse afholdes på et fodboldstadion.

Der vil ligeledes være samaritter og eget samarit-telt til rådighed dagen igennem på stadion.

 

Regler og restriktioner

Tasker vil blive gennemtjekket ved indgang, men må gerne medbringes. 

Det armbånd man pådrages ved indgang til arrangementet skal være på under hele arrangementet. Det er ikke tilladt at forlade stadion og komme ind igen.

Der serveres ikke alkohol til børn under 18 år til arrangementet. Gyldigt ID skal kunne fremvises.

Euforiserende stoffer må hverken medbringes eller indtages på dagen. Overtrædelse vil medføre konfiskering, samt bortvisning på stedet. Det samme gælder for folk, der optræder voldeligt overfor andre gæster/personale på dagen.

Man må ikke medbringe egne mad- & drikkevarer, samt enhver form for pyroteknik eller våben.

Der må ikke medbringes stole eller andet campingudstyr til arrangementet. 

 

Flag, bannere & medbragt merchandise

Vi ser meget gerne at alle medbringer så meget merchandise som overhovedet muligt - herunder flag, bannere og/eller halstørklæder.

 

Vi åbner op for, at man kan komme ud og se vores setup på Gladsaxe Stadion inden lørdagens arrangement og åbner op for gratis kaffe og en gratis fadøl til dem, der har lyst til at komme ud og lægge deres flag, bannere og/eller halstørklæder på torsdag mellem kl. 12-18. 

 

Yderligere information

Har man fortsat spørgsmål til os eller Gladsaxe Stadion, så send os en mail på: info@lfcfamily.dk

 


Kunne du lide denne artikel?

Seneste nyheder

STEM PÅ MOTM: SOUTHAMP...

En første halvleg lige til skraldespanden og en anden halvleg der fik rettet op på det sløje spil.

Men hvem er din Man of the Match?

S...LÆS MEREGRUJIC BLEV BÅDE HELT ...

I denne weekend starter Bundesligaen op efter sommerpausen. Her har Liverpool to spillere huserende. Det drejer sig om henholdsvis Taiwo Awoniyi i Klopps gam...LÆS MEREOFFICIELT: LIVERPOOL FO...

Liverpool har hertil aften forlænget med en af klubbens lokale spillere. Scouseren Curtis Jones, der var trådt ind i sit sidste kontraktår, har bundet sig...LÆS MEREADRIAN: FORVENTER AT V...

Det kom som et chok for det meste af fanskaren, da Jürgen Klopp tidligere på fredagen fortalte, at klubbens spanske reservekeeper og Super Cup-helten fra m...LÆS MERERASENDE KLOPP EFTER ADR...

Tidligere fredag kunne Klopp fortælle, at Adrian var tvivlsom til opgøret mod Southampton, da en fan i jubel kom til at tackle målmanden i forbindelse med...LÆS MERE
Bliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned